Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Dondurma Gibisin?😋

etiket İlişkilerinde Hangi Dondurma Gibisin?😋

Yaz meyvesi tadında, dondurma gibisin,

Birazcık yesem, çok çabuk erir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini seç bakalım😊

2. Söyle bakalım, genelde hangi taraf daha fazla sever?

3. Peki erkek/kız arkadaşına hangi kelimeyi daha çok kullanırsın?

4. Hmm.. İlişkilerinde sen mi yoksa karşı taraf mı daha baskın olur?

5. Sence ilişkilerinde hangi renge sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en uzun ilişkin ne kadar sürmüştür?

7. Şimdi de bu meyvelerden hangisini daha çok sevdiğini seç bakalım.😊

8. Peki ilişkilerinde özel günlere çok önem verir misin?

9. Ve son olarak, bu güzelim pastalardan birini seç 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karışık dondurma gibisin!

Karışık dondurma gibisin!

Sen ilişkilerinde tıpkı karışık dondurma gibisin. Çünkü her halin bir farklı. Zaman zaman karşı tarafa çok iyi olurken bir anda değişebiliyorsun. Zaten partnerinde ne olduğunu anlamıyor. Yani olan bu olaya çok anlam veremiyor. Git gel durumların çok fazla olduğu için bu ilişkiye de bir yandan zarar verebiliyor. Duygularını çok yoğun yaşıyorsun. Ve bu yüzden dışa vuruyorsun. Gerek mutluluk gerek üzüntü gerekse heyecan hepsini dolu dolu yaşıyorsun. Hele sen var ya hiç kıskanma! Kıskanınca kendinden geçiyorsun vallahi. Hem kendine hem de karşı tarafa çektiriyorsun. Ama senin her halin çok güzel be!

Frambuazlı dondurma gibisin!

Frambuazlı dondurma gibisin!

Sen ilişkilerinde frambuazlı dondurma gibisin! Sen de frambuaz gibi özel bir kişiliğe sahipsin. Senin öyle tatlı bir yanın var ki ama bunun yanında sert duruşunu da hissediyor. Bu nasıl oluyor anlamıyor ama bu halin karşı tarafı resmen baştan çıkarıyor. Acı tatlı sert misali bir havan var. Nerede nasıl davranacağını, karşı tarafı kendine nasıl çekeceğini çok iyi biliyorsun. Aynı zamanda çekici yanınla da karşı tarafı baştan çıkarıyorsun. Kendine olan öz güveninden bahsetmiyoruz bile. Yani o duruş o bakış o endam! Resmen ortalığı kasıp kavuruyorsun!

Vanilyalı dondurma gibisin!

Vanilyalı dondurma gibisin!

Sen ilişkilerinde genelde vanilyalı dondurma gibisin! Her zaman sadelikten yanasın. Duygularını olduğu gibi yansıtırsın. Aşırılıktan hiçbir şekilde hoşlanmazsın. Kısacası olduğun gibi davranırsın. Bu arada baskın karakter olmayı çok seversin. Bu senin doğanda vardır. Yapmacık hareketlerden hiç hoşlanmazsın. Sırf karşı tarafı etkileyeceğim diye türlü türlü hareketlere gerek duymazsın. Karşı tarafta senin bu tavrından emin ol çok ama çok etkileniyor. Çünkü sen sade ve doğal halinle ayrı bir hava katıyorsun. Hiçbir şeye ihtiyacın yok senin!

Kakaolu dondurma gibisin!

Kakaolu dondurma gibisin!

Sen ilişkilerinde tıpkı bir kakaolu dondurma gibisin! İnsana resmen mutluluk veriyorsun! Karşı taraf seninle vakit geçirdikçe hayattan zevk alıyor. Muhabbetin, gülüşün ve bakışın gerçekten bir harika! İnsanı etkileyen tatlı bir yanın var. Öyle kızdığında ağır laflar etmezsin mesela. Karşı tarafı kırmaktan her zaman çekinirsin. Cümlelerini düşünerek söylersin. İnsanlar senin bu düşünceli haline zaten resmen bayılıyor. Tabi partnerini söylemiyorum bile.. Gerçekten her anlamda tatlı bir insansın. Senin bu sempatik yanın resmen partnerini çıldırtıyor! Bizden söylemesi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
220
35
30
10
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tubi or Not Tubi

İlk soruda AT'yi görünce "cinsiyetsiz" şıkkını diledim :(

Asu Çelikler

niye cinsiyetim aleyna tilki veya edis peki

batuhan cimen

bir bahar candan bir ajdar olaydi

Tüpçü Fikret

Yaz meyvesi tadında dondurma gibiyim çukulatam adfsdghfj