Görüş Bildir
Haberler
İlişki Testi: Yüzde Kaç Seviyorsun?

İlişki Testi: Yüzde Kaç Seviyorsun?

Bu ilişki testi ile yüzde kaç sevdiğini söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu an bir ilişkin var mı?

3. Şu an bir ilişkin var mı?

4. Bu kişiye en çok ne zaman ihtiyaç duyuyorsun?

4. Bu kişiye en çok ne zaman ihtiyaç duyuyorsun?

5. Sürekli birine sevdiğini söylemek bunaltıcı bir şey mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onu gördüğünde ne hissediyorsun?

7. Uzun süre görüşemediğinde ne hissediyorsun?

8. İlişkinde ne biterse sen de ilişkini bitirirsin?

8. İlişkinde ne biterse sen de ilişkini bitirirsin?

9. Bize en çok kullandığın sevgi kelimesini seç.

10. Son olarak çok başarılı olduğun bir şeyi ilk önce kime anlatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen %100 seviyorsun!

Sen %100 seviyorsun. Anladığımız kadarıyla sen sevdiğin kişiye aşırı değer veriyorsun ve onun mutluluğu için ekstra çabalıyorsun. Ne olursa olsun o kişiye karşı her zaman tahammülün var. Çünkü sevdiğin zaman onun sadece iyi özelliklerini görmeye başlıyorsun. Sen duygularından emin birisin ve aynı zamanda karşındaki insanın da duygularından emin olmak istersin. Çok sever ve çok sevilmek istersin. Hayatında kişiye veya eskide kalan kişiye karşı içinde her şey aynı şekilde duruyor. İçinde biten hiçbir şey yok.

Sen %80 seviyorsun!

Sen %80 seviyorsun. Birine karşı bir bağ hissettiğin o kişi artık senin hayatında önemli bir yere sahip oluyor. Karşılık beklemeden birilerini sevebiliyorsun. Gözün hiçbir şeyi göremeyecek kadar birini severken etrafında neler oluyor fark etmiyorsun bile. Sen tarafından sevilen kişinin, hayatında bu duyguyu bir daha tatması çok zor. Çünkü bütün hissettiklerin ile o kişiyi seviyorsun. Sen sevdiğin ve sevildiğin sürece daha iyi hissediyorsun.

Sen %60 seviyorsun!

Sen %60 seviyorsun. Sen sevgilini %60 oranında seviyorsun. İlk başta duyguların yüksek ve taze oluyor ama gün geçtikçe senin duyguların azalıyor. Çok yüksekte yaşadığın şeylerin zamanla yok olduğunu görmek seni üzse de o ilişkiye devam etmek senin için çok zor bir hal alıyor. Sevgilin sana ne katarsa ve ne kadar sevgisini verirse sen de o oranda karşılık verebiliyorsun. Senin sevgini öldüren en büyük şey karşındaki kişinin ilgisizliği...

Sen %50 seviyorsun!

Sen %50 seviyorsun! Hayatında olan kişiye fazlasıyla saygı duyuyorsun ama aynı zamanda hislerine de öncelik veriyorsun. Senin için sadece sevgin yeterli değil. Aslında ilişkilerinde sadece sevgi duygusunu da yeterli bulmuyorsun. Bu nedenle bir şeyleri tamamlaman için karşındaki kişinin çabasına da önem veriyorsun. Karşındaki kişiden gördüğün her şey seni ilişkine biraz daha bağlıyor. Bu %50'lik oran karşındaki kişinin sevgisine bağlı olarak artıyor.

Sen %20 seviyorsun!

Sen %20 seviyorsun. Sen aşka sevgiye pek inanan biri değilsin. Hayatında her zaman sevgiye yer var ama bu diğer önceliklerinden sonra geliyor. Yani sadece aşka, sevgiye sahip olup 'Her şeyim tam.' diyemezsin. Bu nedenle hayatında öncelik verdiğin şeyleri tek tek gerçekleştirdikten sonra sevgiye yer verebilirsin. Anladığımız kadarıyla %20 seviyor ve karşındaki kişinin seni daha fazla sevmesini istiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
32
12
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Z G

yaş aralığı sorulduğunda hissettiğim yaşı işaretleyesim geliyor her seferinde :(((

Manav Yörük

Sen %80 seviyorsun! Birine karşı bir bağ hissettiğin o kişi artık senin hayatında önemli bir yere sahip oluyor. Karşılık beklemeden birilerini sevebiliyorsun... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen %80 seviyorsun!