Görüş Bildir
Haberler
İlhan Cavcav Bunu Beğendi: Football Manager 2023’ün En Yetenekli Genç Oyuncuları

İlhan Cavcav Bunu Beğendi: Football Manager 2023’ün En Yetenekli Genç Oyuncuları

Futbol hayranlarının merakla beklediği Football Manager 2023 geçtiğimiz haftalarda sonunda çıkış yaptı. Oyuncular şimdiden oyuna alışmaya ve takımları yönetmeye başladı bile. Peki Football Manager 2023'de en iyi oyuncular hangileri, hangi oyuncular çok dikkat çekiyor? Bu listemizde FM 2023'ün en genç ve yetenekli oyuncularını sizler için sıralayacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gianluigi Donnarumma

1. Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma, Football Manager'ın en yetenekli ve genç isimlerinden birisi. Sıralamalarda kendisinden daha yüksekte olan isimler olsa da yaş faktörü de göz önüne alındığında Gianluigi Donnarumma ismini çok rahat bir şekilde bu listeye yazdırmayı başarıyor. Kendisi henüz sadece 23 yaşında. PSG'de oynayan Gianluigi Donnarumma, kaleci pozisyonunda.

2. Achraf Hakimi

2. Achraf Hakimi

Achraf Hakimi en iyi defans oyuncuları listesinde kendine kolaylıkla yer bulmayı başarıyor. Paris Saint-Germain'de defans oyuncusu olarak oynayan Achraf Hakimi, geleceğin potansiyel vadeden isimlerinden birisi. 1998 doğumlu Hakimi şu anda 24 yaşında.

3. Matthijs de Ligt

3. Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt listemizdeki bir başka defans oyuncusu. Bayern Münih'te forma giyen Ligt, genç yaşına ve oynadığı zorlu takımlara rağmen defansta harika işler çıkarıyor. Aslen Hollandalı olan genç yıldız sadece 23 yaşında.

4. Ruben Dias

4. Ruben Dias

En iyi defans oyuncuları listesinin tepelerinde gördüğümüz Ruben Dias, Manchester City forması giyiyor.Aslında Portekizli olan Dias, listemizin önceki oyuncularına göre bir tık daha yaşlı: Kendisi 25 yaşında. Durum böyle olsa da genç Dias'ın önünde potansiyel dolu yıllar ve uzun bir kariyer var.

5. Phil Foden

5. Phil Foden

Phil Foden, Football Manager 2023'ün en genç ve yetenekli orta saha isimlerinden birisi. Sıralamalarda kendine güzel yerler bulan Phil Foden, özellikle yaşıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Öyle ki İngiliz futbolcu henüz sadece 22 yaşında. Kariyerinin ilerleyen yıllarda nasıl değişeceği ise büyük merak konusu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rodri

6. Rodri

Rodri Manchester City'de forma giyen başka bir orta saha oyuncusu. Aslında İspanyol olan genç Rordi henüz sadece 26 yaşında. Daha önce Atletcio Madrid ve Villerrael'de de oynayan genç oyuncu 2019 yılından beri Manchester City'de ter döküyor.

7. Joshua Kimmich

7. Joshua Kimmich

Football Manager 2023'de 83 milyon euro değerinde olan Joshua Kimmich Bayern'de orta saha olarak görev yapıyor. Şu anda 27 yaşında olan Joshua Kimmich, Almanya'nın Rottweil şehrinde doğdu. Joshua Kimmich, Bayern'den önce Stuttgart'ta oynuyordu.

8. Leroy Sane

8. Leroy Sane

26 yaşındaki Leroy Sane, Bayern Münih'te forvet olarak görev yapıyor. Aslen Alman olan Leroy Sane, Bayern'den önce Manchester City ve Schalke'de görev yaptı. Bayern'e 2020'de gelen Leroy'un sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

9. Erling Haaland

9. Erling Haaland

Erling Haaland kısa sürede popülerleşip her kesimden futbol hayranı tarafından sevilmeye başlandı. Manchester City'de forvet olarak görev yapan Haaland henüz sadece 21 yaşında. Şimdiden bu kadar yetenekli olan ve iyi bir kariyere sahip olan Haaland'ın ileriki yıllarda neler yapacağı ise büyük merak konusu.

10. Kylian Mbappe

10. Kylian Mbappe

Kylian Mbappe son yılların en popüler ve yetenekli oyuncularından birisi. Paris Saint Germain'da forvet olarak görev alan Mbappe şu anda 23 yaşında. Aslen Cezayir asıllı Fransız futbolcu bugüne kadar isminden birçok defa bahsettirdi, bahsettirmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
7
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın