Görüş Bildir
Haberler
İlaç Verdi İddiası: Başhekim, Kadın Doktora Cinsel İstismardan Tutuklandı

etiket İlaç Verdi İddiası: Başhekim, Kadın Doktora Cinsel İstismardan Tutuklandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanenin başhekimi A.Ç., aynı hastanede görev yapan kadın doktor V.E.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığına göre, Lüleburgaz'da bulunan özel bir hastanede görev yapan kadın doktor V.E., iddiaya göre başhekim A.Ç.'nin cinsel saldırısına uğradı. 30 Mayıs'taki saldırının ardından ailesinin yaşadığı Edirne'ye giden V.E., psikolojik destek alıp, karakola gitti. A.Ç.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne süren V.E., şikâyetçi oldu.

‘Alprozam etkili bir ilaç verdi'

‘Alprozam etkili bir ilaç verdi'

V.E. ifadesinde, sevgilisinden ayrıldıktan sonra başhekimin kendisine rahatlaması için ‘alprozam’ etkili bir ilaç verdiğini ve aynı gün acil serviste çalıştığı sırada yanına gelerek, aynı ilaçtan ikinci kez verdiğini söyledi. V.E., başhekimin kendisini akşam içki içmek için odasına davet ettiğini anlattı.

'Halsiz olduğumdan çığlık atamadım'

'Halsiz olduğumdan çığlık atamadım'

Başhekim A.Ç.'nin ısrarları üzerine bir bardak şarap içtiğini söyleyen V.E., daha sonra da ısrar üzerine içki içmeye devam ettiğini ve kendisini kötü hissettiğini belirterek, başhekimin odanın kapısını ve ışıklarını kapatıp, kendisini sedye üzerinde tecavüz ettiğini iddia etti. V.E., halsiz olduğu için direnemediğini ve bu yüzden yardım istemek için çığlık atamadığını söyledi.

Suçlamaları kabul etmedi

Suçlamaları kabul etmedi

Şikâyet üzerine Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başhekim A,Ç.'yi gözaltına aldı. A.Ç., savcılık kararıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Başhekim A.Ç.'nin hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
70
27
17
12
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Okumuş ama adam olamamış. “Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, ilim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır.''—Fuzuli

Uğur Ege Keser

etken maddesini yazdığınız iyi olmuş herkes görsün lazım olur

amansende

Adamın savunulacak yanı yok ama başhekimin içki davetini kabul edip odasında içki de içmezsin ya .Yazık olmuş inş. cezanını bulur başhekim bozuntusu

Zeynep Güvenç

Hiç şaşırmadım bu yorumun geldiğine. İçkiyi kabul etmiş, seksi değil! Başhekim bir erkek arkadaşını içki içmeye davet etmiş olsa da mı aynı tepkiyi verecekti... Devamını Gör