Görüş Bildir
Haberler
İklima Naz Akbörü, Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

İklima Naz Akbörü, Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde 20 yaşındaki İklima Naz Akbörü, sahilde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Akbörü'nün yanında tabanca da bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akbörü'nün cenazesi, toprağa verileceği Tokat'a gönderildi

Akbörü'nün cenazesi, toprağa verileceği Tokat'a gönderildi

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde sahilde hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerce yapılan kontrolde ismi İklima Naz Akbörü olduğu öğrenilen kadının başından tabancayla vurularak öldüğü belirlendi.

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Akbörü'nün cansız bedeninin yanında tabanca da bulundu. Akbörü'nün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. İlklima Naz Akbörü'nün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından, toprağa verileceği Tokat'a gönderildi. 

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, İlklima Naz Akbörü'ye ait bir mektup buldu. Mektupta adı geçen D.S ve A.S. isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Akbörü, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi. Bu arada İlklima Naz Akbörü'nün sosyal medya hesabından, 'Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten', 'Öldürdün çiçeğini' ve 'Beni kendimden kurtar' paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
23
10
9
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Z kuşağında bu tarz olaylar çok yaşanmaya başladı evlatlarımızı çok iyi takip etmemiz gerekiyor çünkü devir gerçekten çok kotu iğrenç diziler sosyal medya in... Devamını Gör

Haydar haydar

Z kuşağında artış olmasına bende hemfikirim ama bizim ergenliğimizde de en baba mafya dizisi kurtlar vadisi vardı ama kadın öldürme olayları bu kadar yok den... Devamını Gör

kyle-reese

Yaşı kaç olursa olsun itle köpekle aynı kaldırımda bile yürümeyin kızlar,biraz uyanık olun ilk görüşte eleverirler kendilerini

ömer

Hangi mafya özentisine karşı koydu arkadaşlık teklifini reddetti acaba kim bilir önümüzdeki günlerde açığa çıkar bakalım