Görüş Bildir
Haberler
İkimizin Sırrı 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

İkimizin Sırrı 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Gaye Sülün
26.09.2021 - 13:53

İkimizin Sırrı dizisinde 8.Bölüm Fragmanı heyecanı yaşanıyor. Hayranları tarafından beğeniyle takip edilen 'İkimizin Sırrı' yeni fragmanı yayınlandı. Atv'de yer alan dizinin bu bölümünde, 'Karakolda yaşananlardan sonra herkesin gözü Neva'ya çevrilmiştir. Ece ise Neva hakkında her şeyi öğrenmek için harekete geçer.' Bu akşam yayınlanacak bölümde neler yaşanacak? İşte İkimizin Sırrı 8. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı dizi oldukça beğeni topladı. Başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşan dizinin oyuncu kadrosunda, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de bulunuyor.

İKİMİZİN SIRRI 8.BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Sırrı Son Bölüm Özeti

İkimizin Sırrı Son Bölüm Özeti

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Alp tüm ailesiyle tek tek yüzleşmeye karar verir. Diğer yandan herkes Seylan'ı gazetecilere ifşa edenin kim olduğunu merak etmektedir. Dost ile düşman birbirine karışınca olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bu karmaşa ise Alp ve Neva'nın gittikçe birbirine bağlanmasına neden olacaktır.

İkimizin Sırrı Konusu Ne?

İkimizin Sırrı Konusu Ne?

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir. Bir anne kız hikayesi olarak dikkat çeken yapım pazar akşamları seyircisiyle buluşuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın