Görüş Bildir
Haberler
İki Favori Var: Süper Lig'de İddaa Şampiyonluk Oranları Açıklandı

İki Favori Var: Süper Lig'de İddaa Şampiyonluk Oranları Açıklandı

Ted Lasso
02.08.2022 - 12:19

5 Ağustos Cuma günü başlayacak olan çok özlediğimiz Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk oranları İddaa tarafından açıklandı. İddaa'nın verdiği oranlara göre iki takım favori gösterildi. Sezon sonuna kadar defalarca güncellenecek olan İddaa şampiyonluk oranlarına birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konyaspor - 15.00

Konyaspor - 15.00

Geçtiğimiz sezonun oyunuyla en çok beğeni alan takımlarının başında gelen Konyaspor, bu sezon 6. favori olarak gösterilmiş. İlhan Palut'un öğrencileri geçtiğimiz sezonu ligde 68 puanla üçüncü bitirmişti.

Başakşehir - 9.00

Başakşehir - 9.00

Lucas Biglia'yı takıma takviye eden Başakşehir'de tecrübeli futbolcunun gelişiyle birlikte daha derli toplu bir oyun izleyeceğiz. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir 5. favori olarak gösteriliyor.

Galatasaray - 6.50

Galatasaray - 6.50

Seferovic transferiyle taraftarını mutlu eden Galatasaray'da transferler henüz bitmiş değil. Orta sahaya takviye yapılması beklenen sarı-kırmızılılar İddaa oranlarına göre 4. favori durumunda.

Beşiktaş - 5.50

Beşiktaş - 5.50

Weghourst ve Muleka ile etkili bir hücum hattına sahip olacak olan Beşiktaş 3. favori olarak gösterilmiş. Defanstaki eksiklerini gidermeye çalışan Beşiktaş sezona evinde başlayacak.

Fenerbahçe - 3.00

Fenerbahçe - 3.00

Yaptığı transferlerle ve teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranı ise 3.00 olarak belirlenmiş. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de tek hedef şampiyonluk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor - 3.00

Trabzonspor - 3.00

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve bu sezona Sivasspor karşısında Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Bordo-mavili ekip, Fenerbahçe ile birlikte ligin şampiyonluk favorisinden birisi olarak gösteriliyor.

Sizce lig sonunda şampiyonluk ipini kim göğüsler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın