Görüş Bildir
Haberler
iHealth: Dünyanın En Küçük Şeker Ölçümü

iHealth: Dünyanın En Küçük Şeker Ölçümü

Pchocasi
14.06.2014 - 12:55 Son Güncelleme: 14.06.2014 - 16:20

Apple’ın sağlık platformu için geliştirmiş olduğu yeni iHealth Align şeker ölçüm cihazı tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

Apple ekibi, HealthKit platformunu duyurduktan sonra iHealth Labs adı altında yeni şeker ölçüm cihazı iHealth Align’ı kullanıcılara duyurdu. Bundan bir önceki kablosuz özelliği olan akıllı şeker ölçüm cihazından daha küçük olan iHealth Align, Amerika Gıda İlaç İdaresi FDA tarafından onaylanmış bir ürün.

“ANDROİD VE iOS UYUMLU”

Android ve iOS platformlarında uyumlu olarak çalışan akıllı şeker ölçüm cihazı, telefonlara 3.5 mm kulaklık girişi ile birlikte bağlanıyor.

Analiz işlemleri gerçekleştirilirken test çubuğuna damlatılan bir damla kanı analiz ederek kan şekerini ölçen cihaz, bu değerleri Gluco-Smart adlı uygulama ile kullanıcılara iletiyor.

Cihaz 51.56 x 29 x 71 x 9.39 mm boyutlarına sahip olduğu gibi, elde edilen değerler uygulamanın yanı sıra buluta kaydedilerek saklanması ve karşılaştırmaların yapılmasını sağlıyor. iHealth Align cihazı şuanda 4 farklı renk seçeneği ve 16.95 $ ile sipariş verilebiliyor.

Cihazın bir de ölçüm çubukları mevcut. Bu çubukların 50 adet fiyatı 12.50 $ etiket fiyatı ile satılıyor. iHealth Align kan şekeri ölçüm cihazının Türkiye’ye ne zaman geleceği ve fiyatının ne kadar olacağı henüz belirli değil.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/ihealth-dunya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın