Görüş Bildir
Haberler
İdo Tatlıses İle Evlenen Yasemin Şevkatli'nin Evi ve Altın Kemeri Olay Oldu!

İdo Tatlıses İle Evlenen Yasemin Şevkatli'nin Evi ve Altın Kemeri Olay Oldu!

Müge Kakşi
15.10.2021 - 23:02

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses uzun bir süredir beraber olduğu Yasemin Şevkatli'yle görkemli bir düğün ile evlendi. Çok konuşulan düğüne ünlü akını olurken düğün ertesi Şevkatli evinden görüntüler paylaşmaya paylaştı. Evini düzenleyen Şevkatli'nin paylaşımları oldukça beğenilirken altın kemeriyle paylaştığı bir fotoğraf dikkat çekti. İşte Yasemin Şevkatli'nin o paylaşımları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasemin Şevkatli'nin Evi Çok Beğenildi

Yasemin Şevkatli'nin Evi Çok Beğenildi

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 7 Ekim'de 3 yıldır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. 

550 kişinin katıldığı rüya gibi bir düğünle evlenen çift, balayı yerine ev yerleştirmeyi tercih etti.

Bahçe içindeki lüks evlerinin dekorasyonu ile kendisi ilgilenen Yasemin Şefkatli, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Şefkatli, salonda yer alan mobilyalar için aksesuar seçimine de başladı. Yasemin Şefkatli, evin holüne büyük bir tablo astı.

Son halini de Instagram sayfasında yayınladı. Kısa bir mola verip yorgunluk atan Şefkatli, bahçeden fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

Yasemin Şevkatli'den Altın Kemerli Paylaşım

Yasemin Şevkatli'den Altın Kemerli Paylaşım

Ev dizerken sık sık fotoğraf paylaşan ünlü isim kayınpederi İbrahim Tatlıses ile de düğünden bir karesini payalaştı. Şefkatli'nin belindeki altın kemer gündem oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
8
6
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın