Görüş Bildir
Haberler
İdeal İlişkiyi Uzaklarda Aramayın, Bu Reçete İle Siz de Evde Kendi Romeo ve Juliet'inizi Yapabilirsiniz!

İdeal İlişkiyi Uzaklarda Aramayın, Bu Reçete İle Siz de Evde Kendi Romeo ve Juliet'inizi Yapabilirsiniz!

Hangimizin aşk hayatı mükemmel ki? İlişkiler söz konusu olduğunda hepimiz bocalıyor ve karşımızdaki insanı çözene kadar bin takla atıyoruz. Tanıdıktan sonra ise ne hikmetse birbirimize yabancılaşıyoruz. Eğer siz de bu kaçınılmaz gidişata yürümek istemiyorsanız, tavsiyelerimize kulak verin.

Kaynak: https://www.psychologytoday.com/us/bl...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O hala yataktayken eşinize/sevgilinize yalnızca bir fincan kahve ya da çay getirerek sabahlarınızı özel kılabilirsiniz. Hatta çıtayı bir tık yukarı çıkarıp yatakta kahvaltı edebilirsiniz.

Emin olun, bu davranışınız ona kendini özel hissettirecek ve nezaketiniz karşılıksız kalmayacaktır.

2. Çok yoğun bir gün geçirmiş olabilirsiniz, hatta stres seviyeniz tavanda seyrediyor dahi olabilir. Yine de on saniyenizi sevdiğiniz kişiye sarılarak geçirebilirsiniz, öyle değil mi?

Basit bir kucaklaşma ve öpücük ikinizin stresini de azaltır. Ayrıca dokunarak sevmekten korkmamayı da öğrenirsiniz.

3. Birlikte olduğunuz insana zaman ayırın ve mümkünse bunu mecbur hissettiğiniz için yapmayın. Hafta sonları yakın mesafe yerlere küçük bir gezi düzenleyebilir ya da evde baş başa vakit geçirebilirsiniz.

Birlikte vakit geçirmek romantik ilişkilerin sosu gibidir, unutmayın.

4. Partneriniz sizinle konuşmak istediğinde tüm dikkatinizi ona verin. O esnada kitap okuyor, müzik dinliyor ya da televizyonda kanalları gezip duruyor olabilirsiniz...

Ama bu “Birkaç dakika bile bunları yapmazsam öleceğim!” hastalığına yakalanmış olduğunuz anlamına gelmez, biliyorsunuz. Uğraştığınız şeyi bir kenara bırakın ve onun ne demek istediğini gerçekten dinleyin.

5. Hepimiz zaman zaman güzel/yakışıklı olduğumuzu duymak ve yaptığımız en ufak şey için bile takdir dolu sözler işitmek isteriz. Çelişkilerimizi giderme işi de haliyle sevdiğimiz insanlara düşer.

O yüzden ona sık sık iltifat etmeyi unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni bir günün neler getireceğini bilemeyiz, o yüzden evden ayrılmadan önce ona "Seni seviyorum." demeyi ihmal etmeyin! Sevdiğimiz kişiye olan duygularımızı ifade etmek, niyeyse fobi olmuş hepimizde...

Korkmayın, sevgi sözcükleri kullanınca aşkınız eksilmiyor.

7. Tek başınıza alışverişe çıktığınız zaman eve ufak bir hediyeyle dönün. Partneriniz kendini kötü hissettiğinde aldığınız hediyeyi ortaya çıkarıp bir anda onun gününü güzelleştirebilirsiniz.

8. Tabii, benim maddi imkanlarım küçük de olsa bir hediye almak için uygun değil diyorsanız, sevdiğiniz kişiye yemek hazırlamanız da yeterli olacaktır.

Genelde yemek hazırlayan taraf siz değilseniz, bu hem hoş bir değişiklik olacak hem de zor geçen bir günün ardından romantik bir akşam yemeği eşliğinde sohbet etmek ikinizi de rahatlatacaktır.

9. Gün içinde küçük kaçamaklar yapın. Her şeyi planlı programlı yaşamak zorunda değilsiniz, bazen aklınıza estiği gibi harekete geçmeniz çok daha keyiflidir.

Öğlen tatilinde partnerinizi okuldan/iş yerinden kaçırıp parkta küçük bir piknik yapmak hoş bir deneyim olabilir.

10. Sevgiliniz için yapmak istediğiniz tüm o küçük jestlerin aptalca olduğunu düşünmeyin. Bunlar karşınızdaki insanı önemsediğinizin bir işaretidir.

Siz ne yaparsanız yapın, partneriniz bundan mutlu olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
25
10
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birbilenesor

Yapsan neye yarar,partner bunlardan anlamıyorsa ve sen yapıp o bunları yapmıyorsa,sadece romantik görünüp,aptal aşık konumunda kendini salak durumuna düşürüs... Devamını Gör