Görüş Bildir
Haberler
İçişleri Bakanlığı Kaynakları: Süleyman Soylu’nun İstifa Ettiği İddiası Doğru Değil

İçişleri Bakanlığı Kaynakları: Süleyman Soylu’nun İstifa Ettiği İddiası Doğru Değil

Ulaş
05.07.2021 - 13:36

AKP'li eski vekillerden Feyzi İşbaşaran, gece yarısı yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla, son günlerde bazı ciddi iddialar ile gündemde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğine dair kulis bilgisi olduğunu ileri sürdü. Bakanlık yetkilileri ise istifa bilgisinin doğru olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre, Soylu dün Bitlis’te Gazitepe üs bölgesini ziyaret etmiş, güvenlik toplantısına katılmış, bir süre önce açılan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni geçmişti. Ziyarete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce ve İsmail Çataklı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu katılmıştı.

Geçtiğimiz yıl istifası kabul edilmemişti.

Geçtiğimiz yıl istifası kabul edilmemişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, corona virüs salgınını önlemek için 10 Nisan 2020 gecesi 31 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklamanın yaklaşık 2 buçuk saat önce yapılması ve marketlerde yaşanan “izdiham” görüntüleri nedeniyle istifa kararı almıştı. Aldığı istifa kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dönmüştü.

Soylu’nun istifa kararını duyurmasından yaklaşık 2 buçuk saat sonra Cumhurbaşkanlığı’ndan, “Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir” açıklaması yapılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Önce dumanı görürüz ... .... Sonra kokusu çıkar... ..... En sonunda ateşi hissederiz.... ...... Bi de cürmü neymiş kıyaslarız... ... 🤪🤪🤪😠😠😠😡😡😡

Kelebek Kelebek

nerde o günler gurur mu var bunlarda