Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses Ve Gülçin Karakaya Ayrıldı Mı? Paylaşılan O Fotoğrafın Altından Çok Farklı Bir Neden Çıktı!

İbrahim Tatlıses Ve Gülçin Karakaya Ayrıldı Mı? Paylaşılan O Fotoğrafın Altından Çok Farklı Bir Neden Çıktı!

dila bahar
22.10.2021 - 15:13

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile gündem olmuştu. Ünlü sanatçı kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi ile el ele paylaştığı görseli altından bambaşka bir neden çıktı. İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya birlikte mi? İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya ayrıldı mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya ile sosyal medya hesabından birlikte mutlu pozlarını paylaştı. Poz’un altında yatan gerçekler ise bambaşka çıktı.

"Resmi Nikah Yok, Bizimki Gönül Evliliği"

"Resmi Nikah Yok, Bizimki Gönül Evliliği"

İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya’dan ayrıldığı ve kısa bir süre içerisinde yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Karakaya’nın İdo Tatlıses’in düğününe katılmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. ‘Asistanım’ dediği Gülçin Karakaya ile 1.5 yıl önce aşk yaşamaya başlayan İbrahim Tatlıses  'Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği' açıklamasında bulunmuştu.

Gülçin Karakaya Kimdir?

Gülçin Karakaya Kimdir?

İzmirli olan Karakaya, 26 yaşında Instagramda 'imgulckarakaya' ismini kullanıyor. Tatlıses'in Gülçin Karakaya'yı eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırdığı söyleniyordu. Tatlıses, Karakaya ile 'gönül nikahı' kıydıklarını söylemişti. Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia ediliyordu. Ünlü türkücü ise geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda Karakaya'nın kendisinin asistanı olduğunu belirtmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın