Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Adalet Sara Kimdir? Adalet Sara’dan İbrahim Tatlıses’e Zehir Zemberek Sözler

İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Adalet Sara Kimdir? Adalet Sara’dan İbrahim Tatlıses’e Zehir Zemberek Sözler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar sonra yeniden konserlerine başladı. Açık hava konserlerinde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, geçen hafta verdiği röportajda Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) düğünleri dışında diğer çocuklarının düğünlerinden haberi olmadığını söylemişti. Bu açıklama sonrası İbrahim Tatlıses’in ilk eşi olan Adalet Sara, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses’ten üç çocuğu bulunan Adalet Sara, İbrahim Tatlıses’in yalan söylediğini ve üç çocuğunun da evliliğinden haberi olduğunu söyledi. Peki, Adalet Sara kimdir? İbrahim Tatlıses’in ilk eşi olan Adalet Sara kaç yaşındadır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Adalet Sara Kimdir?

İbrahim Tatlıses’in İlk Eşi Adalet Sara Kimdir?

İbrahim Tatlıses’in yaptığı röportajda söylediği sözlere tepki gösteren Adalet Sara, üç çocuğunun da düğünlerin İbrahim Tatlıses’a haber verildiğini, olurunun alındığını ancak İbrahim Tatlıses’in üç çocuğunun düğününe de katılmadığını söyledi. İbrahim Tatlıses’i yalancılıkla suçlayan Adalet Sara kimdir?

ADALET SARA KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk ve tek resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Tatlıses ile yaptı. Şanlıurfa'da yaşayan Adalet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses'in 3 çocuğu bulunuyor.

İbrahim Tatlıses daha sonra Adalet Tatlıses ile yollarını ayırdı. Tatlıses 1978 yılında 'Ayağında Kundura' filmiyle de sinemaya girdi. 1979'da oynadığı 'Kara yazma' filminde Perihan Savaş'la tanıştı. Birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki 'Günah' filmine kadar sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın