Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Yiğit Mahzuni Kimdir? Yiğit Mahzuni Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Yiğit Mahzuni Kimdir? Yiğit Mahzuni Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Yiğit Mahzuni oldu. Peki Yiğit Mahzuni kimdir? Yiğit Mahzuni kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Yiğit Mahzuni de şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Yiğit Mahzuni kimdir? Yiğit Mahzuni kaç yaşında ve nereli?

Yiğit Mahzuni Kimdir?

Yiğit Mahzuni Kimdir?

Aşık Mahsuni'nin gerçek adı Yiğit Birkan Demir’dir. 18 Ağustos 1996'da Ankara'da doğmuştur. Yiğit Mahzuni, Aşık Mahzuni'nin torunudur. Yiğit Mahzuni dedesinin kendisine aldığı bağlama ile başlamıştır. Yiğit Mahzuni, ilk orta ve lise eğitimi Ankara’da tamamlamıştır.

İlk olarak dedesinin bestelediği “İşte Gidiyorum” (Çeşm-i Siyahım) ‘ı seslendirmiştir. Bir taraftan müzik aletleri çalan Yiğit Mahzuni, bir yandan da müzik aranjörlüğü, kayıt müzisyenliği ve solistlik yapmaktadır. 

Yiğit Mahzuni; Demet Akalın, Bilal Hancı, Aynur Aydın, Ekin Uzunlar, Güven Yüreyir, Çılgın Sedat, Elif Buse Doğan gibi bazı şarkıcılarla beraber besteler yapmakta ve Youtube üzerinden takipçileriyle paylaşmaktadır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın