Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Necati Şaşmaz Kimdir? Necati Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Necati Şaşmaz Kimdir? Necati Şaşmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Necati Şaşmaz oldu. Peki Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam oyuncu Necati Şaşmaz da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

Necati Şaşmaz Kimdir?

Necati Şaşmaz Kimdir?

15 Aralık 1971 doğumlu olan oyuncu Elazığ’da dünyaya gelmiştir.

Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra üniversite sınavını kazanamayınca önce Kanada'ya sonra ABD'ye gitmiştir. Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, çalışma ve oturma izni sağlayan yeşil kartı almaya hak kazanmıştır

2012-2021 yılları arasında Nagehan Kaşıkçı ile evli kalan ardından boşanan oyuncunun Ali Nadir ve Yusuf Emir adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Şimdilerde dinlenmeye çekilen 50 yaşındaki oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisinin yanı sıra, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Vatan filmlerinde de rol almıştır.

2009'da Yazete adında bir haber sitesi kurmuştur.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın