Görüş Bildir
Haberler
İBB Çeşitli Branşlarda Personel Alıyor? İşte KPSS'siz Personel Alım Şartları...

İBB Çeşitli Branşlarda Personel Alıyor? İşte KPSS'siz Personel Alım Şartları...

Sunay Korkmaz
24.12.2020 - 14:22

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çeşitli branşlarda KPSS'siz personel memur alımı yapacak. İBB'ye sınavsız işçi alımı başvuru şartları, alım yapılacak branşlara göre değişiklik gösteriyor. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hangi branşlarda KPSS'siz personel alımı yapacak? İşte İBB'nin açık iş ilanları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın personel memur alımı yapacağını açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kariyer iş ilanlarını kendi web sitesinden yayımladı. İşte personel aranan branşlar ve başvuru şartları:

KPSS'siz Alım Yapılan Branşlar ve Şartları

KPSS'siz Alım Yapılan Branşlar ve Şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KPSS'siz enerji yönetimi mühendisi alımı, bilgisayar programcısı alımı, mobil uygulama geliştirme uzmanı alımı, yazılım uygulama uzmanı alımı işlemlerini kariyer.ibb.istanbul internet adresinden yapacak.

  • Enerji Yönetimi Mühendisi Alımı Başvuru Şartları

Üniversitelerin tercihen makine mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği bölümlerinden mezun, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'ndan veya yetkilendirdiği kuruluşlardan alınmış Bina Etüt Proje Sertifikası-Sanayi Etüt Proje Sertifikası sahip, alanında en az 2 yıl deneyimli, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış adaylar başvuru yapabilir.

  • Bilgisayar Programcısı Alımı Başvuru Şartları

Önlisans veya lisans mezunu olmak, Microsoft.NET / C# ve ASP.net MVC teknolojilerinde ileri düzeyde tecrübe sahibi, ORM Frameworks (NHibername, Entity Framework vb.), Windows Service, Web API / XML Web Service konusunda tecrübeli, JS Framework ve library.ler konusunda yaptığı projeleri referans olarak gösterebilecek olması isteniyor.

İyi düzeyde JS, HTML5, CSS3, Bootstrap bilgisine sahip, Web API – Rest mimarisi konusunda deneyimli olması, Design Pattern (MVVM, MVC, Singleton vb.) konusunda bilgi sahibi, Unit Test - Integration Test deneyimi olması, OSM, Google Maps, Leaflet vb. harita API'lerini kullanmış olması gerekiyor.

  • Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı Alımı Başvuru Şartları

Tercihen bilgisayar mühendisliği mezunu, Android ve IOS native mobil uygulamalar geliştirme konusunda deneyimli, Java ve Swift/Objective C konusunda bilgi sahibi, Xcode, Android Studio ortamlarında bilgi sahibi, Web Servisler, RESTFul, JSON, SOAP/XML hakkında bilgi sahibi, Git veya diğer sürüm kontrol sistemleri konusunda bilgi sahibi, yazılım mimarisi ve tasarım kalıpları hakkında bilgi sahibi, Android UI uygulamaları geliştirme konusunda bilgi sahibi adaylar başvuru yapabilir.

  • Yazılım Uygulama Uzmanı Alımı Başvuru Şartları

Üniversitelerin tercihen bilgisayar mühendisliği bölümlerden mezun, .NET Framework ile en az 5 yıl kod geliştirmiş Web uygulamalarında bilgi ve deneyim sahibi, Multithread ve asenkron programlamada deneyimli, HTML, CSS ve javascript konularına hakim, Tercihen CBS tabanlı Javascript kütüphanesinde (Arcgis JS, openlayers) geliştirme tecrübesi olan, Tercihen JavaScript kütüphanelerine hakim, Restful API’lar ile deneyimi olan adaylar başvuru yapabilir.

Oracle, PostgreSQL, MS SQL Server gibi ilişkisel veri tabanlarında tasarım ve geliştirme tecrübesine sahip, yazılım versiyon kontrol sistemlerini kullanabilen (Git, Svn vb. ), iyi seviyede İngilizce bilen, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, araştırmacı, çözüm ve sonuç odaklı, analitik düşünme yetkinliği güçlü, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan adaylar başvuru yapabilir.

İBB İş İlanları Başvuru Sayfası İçin Tıklayın

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın