Görüş Bildir
Haberler
HUH Token’ın Bitcoin ve Ethereum Arrow Glacier Güncellemesi Sürecinde %100 Değer Kazandı

HUH Token’ın Bitcoin ve Ethereum Arrow Glacier Güncellemesi Sürecinde %100 Değer Kazandı

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Kripto para piyasası bu sene yılbaşı döneminde, HUH Token'ın yüksek fiyatının yüzde 100'ünü geri kazanması, Bitcoin'in 2,4 milyar kaybının ardından oldukça nadir bir aşırı satım durumuna girmesi ve Ethereum'un Arrow Glacier güncellemesini yayınlaması dahil olmak üzere birçok benzersiz olay yaşadı.

Kripto para dünyası  çıldırmış gibi görünüyor. 2021 Aralık ayının tüm olumsuzluklarına rağmen piyasada yeni olan HUH Token, Shiba Inu’yu takip ederek ilk 48 saatinde yüzde 100 pazar büyümesi yaşadı. Bitcoin trajik bir düşüş yaşasa da, kripto para biriminin kurucu babası toparlanarak kripto para piyasasının milyarlara yükselmesine neden oldu. Bunun sonucunda Ethereum, Binance ve Cardan %5 ile %25 arasında değer kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token değeri hızla yükseliyor

HUH Token değeri hızla yükseliyor

HUH Token, 6 Aralık'ta piyasaya sunuldu ve ilk 48 saat içinde piyasa değerini %100'den yükselttiği Bitforex, BSC Scan, UniSwap, Poocoin ve PancakeSwap gibi borsaların kanıtladığı gibi, kripto para birimi dünyasını kasıp kavurdu. Bu sıralar popülerliği geniş çevrelere ulaştı. Eşi benzeri olmayan kripto para birimi, HUH Token sahiplerini de alarak aya başarıyla fırlatıldı. HUH Tokens'ın piyasaya çıktığı ilk günlerde, 1.000$ yatıran yatırımcılar 10.000$'lık bir getiri elde etmiş oldu. Sürekli değişen ve çok etkileyici kripto para birimi ortamı nedeniyle, dünyanın ilk utimeme'sinin başarısı daha iyi bir zamanda olamazdı. Kripto para piyasası, ileriye dönük çoklu zinciri, güvenlik prosedürleri ve insani çabaları nedeniyle HUH Token'a ilgi besliyor gibi görünüyor.

Şu anda, piyasada ilk 3 ayında 1 milyon toplamayı hedefleyen 12.000'den fazla HUH Token sahibi var, ancak 10 milyon dolarlık ticaret pencereleri ile giderek daha fazla insanın HUH'a alışması şaşırtıcı değil. HUH Token ayrıca arkadaşlarınız, aileniz ve tanıdıklarınızla paylaşabileceğiniz benzersiz bir referans kodu alacağınız bir tavsiye programı yürütüyor ve onlar HUH Token satın aldıklarında %10 BNB bonusu alacaksınız. Çoğu insanın gözünde bu bir kazan-kazan durumudur ve buna süresiz olarak başvurabilirsiniz.

Piyasa Bitcoin ile Yeniden Güçlendi

Piyasa Bitcoin ile Yeniden Güçlendi

Bitcoin'in Aralık başındaki kaybının bir sonucu olarak kripto para piyasasının çılgına dönmesi şaşırtıcı değil ve etkileri bilgisayar ekranlarından hissedilebilir. Yıkıcı kaybının ardından Bitcoin, benzersiz bir aşırı satım durumuna girdi ve kripto para piyasasının trilyonlarca dolara yükselmesine neden oldu. Aralık ayı, kripto para piyasının kısa tarihinde kripto para biriminin en yoğun olduğu aylardan biri olarak şekilleniyor ve sonuç olarak, birçok yeni gelen ve deneyimli profesyonel, yatırımlarını Bitcoin gibi balina paralarından HUH Token gibi altcoinlere kaydırıyor. Bitcoin piyasayı kolaylıkla büyütmüş olabilir ve görünüşe göre yatırımcılar dalgayı sürmek için altcoinlere akın ediyor.

Ethereum Arrow Glacier Güncellemesi

Ethereum Arrow Glacier Güncellemesi

Ethereum, bir iş kanıtı modelinden, (Shift) Ethereum kullanıcı deneyiminde devrim yaratması beklenen bir hisse kanıtı modeline (POS) dönüşecek. Güncelleme yatırımcılar üzerinde hiçbir etkisi olmayacak olsa da, Ethereum'un blok zincirini değiştirecek. Arrow Glacier Güncellemesi, kullanıcı tarafından tutulan Ether tokenindeki hisseye dayalı işlemleri onaylayarak blok zincirini korumayı amaçlıyor.

Bunun ana nedenlerinden biri, mevcut iş kanıtı paradigmasının, onu çalıştırmak için gereken bilgi işlem gücü miktarı ve bunun çevre üzerinde nasıl önemli bir etkisi olduğu konusunda tartışmalara yol açmasıdır. Ethereum, ileri görüşlü bir protokol olduğu için bunu hızla hayata geçirmek istiyor ve Arrow Glacier Güncellemesi bunu  yapmanın iyi bir yolu. Ethereum Foundation'ın bloguna göre, Arrow Glacier güncellemesi (Shift to POS) başarılı olursa, Ethereum'un enerji tüketimi yüzde 99,95 oranında azaltılabilir.  Bu gelişmeler kripto para birimini daha yeşil hale getirir.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap- https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın