Görüş Bildir
Haberler
Hırsızlığa Davet Çıkaran Alışkanlıklar

Hırsızlığa Davet Çıkaran Alışkanlıklar

Hakan Aykol
04.03.2014 - 09:16 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 11:04

Aracınızda Hasara ve Hırsızlığa Davet Çıkaran Alışkanlıklar

Otomobillere son dönemlerde gelen zamlar, artık otomobilleri yatırım araçları haline de getirdi. Daha da değerlenen araçların çalınma riskleri yükselirken, zarar görmesi durumunda tamir masrafları da artık daha pahalıya geliyor. Bazen kaçınılmaz olsalar da, hırsızlıkların ve aracınıza gelebilecek zararların birçoğu da önlenebilir. Hırsızların her zaman en kolay hedefi seçerek, en sorunsuz şekilde sonuca gitmek isteyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Birkaç basit noktaya dikkat etmek sizi büyük masraftan kurtarabilir.

Değerli eşyaları görünür şekilde açıkta bırakmayın: Aracın pencerelerinden görünen teknolojik cihazlar en başta olmak üzere, çantalar ve her tür merak uyandıran eşyanızı araçta bırakmak hedef haline gelmenin en kolay yolu. İçinde değerli hiçbir eşyanızın olmadığı bir çantayı araçta bırakmak bile camları değiştirmenize değmeyecektir.

Değerli eşyaları görünür şekilde açıkta bırakmayın: Aracın pencerelerinden görünen teknolojik cihazlar en başta olmak üzere, çantalar ve her tür merak uyandıran eşyanızı araçta bırakmak hedef haline gelmenin en kolay yolu. İçinde değerli hiçbir eşyanızın olmadığı bir çantayı araçta bırakmak bile camları değiştirmenize değmeyecektir.

Kaynak: http://www.tasit.com/oto-bilgileri/ot...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın