Görüş Bildir
Haberler
Hikayesi Bilinmeyen, Gizemli Atari Salonu

Hikayesi Bilinmeyen, Gizemli Atari Salonu

Ulaş
06.07.2014 - 22:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Japonya'da ortaya çıkan, kapıları yıllardır açılmamış Atari salonu, görenleri şaşırtıyor!

Emlak işine girmek pek çok farklı sebepten kaynaklı, eğlenceli bir maceraya dönüşebilir. Tabii ki bu işi eğlenceli yapan şeylerin başında da binanın eski sahibinin geride bırakmış olabileceği eşyalar geliyor. Japonya'nın Chiba bölgesinde yaşayan yaşlıca bir kadının başına gelen de tam olarak bu olmuş. Ancak burada bahsi geçen eski eşyalar, tahmin edilenden biraz farklı.

Yaşlı kadının satın aldığı binanın iki katını, eski bir atari salonu oluşturuyor. Bu katlarda her şey, sanki bir zaman kapsülüymüşçesine korunmuş durumda. Kadının torununun sevgilisi olduğunu söyleyen bir kişi, atari salonu içerisinden yaklaşık olarak 200 adet fotoğrafı internete yüklemiş durumda. Fotoğraflarda ise, 55'in üzerinde atari konsolu, tozlu ancak tamamen çalışır bir halde gözüküyor. Öyle ki, etrafta, atılmış devre kartları ve yedek tuşlar bile bulunmakta. Bulunan oyunlar ise Donkey Kong'tan Tetrise , ve Street Fighter'ın üç farklı sürümüne, kadar hemen her şeyi içermekte.

Amerika'da yaşayanlar, bu durumdan en karlı çıkan kişiler. Çünkü, binanın yeni sahibi olan kadın atari salonu ile ilgilenmiyor. Bu yüzden de torununun sevgilisi, pek çok ekipmanı satışa sunup Amerika'ya kargo ile göndereceğini söylüyor. Bir forumda açıkladığına göre, bu atari salonu 90'ların ortalarında kapanmış. Ancak bilmediği bir sebepten kaynaklı, 90'ların sonları gibi daha yeni zamanlara ait birkaç konsol da içeride bulunmakta...

  • Chip
Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/hikayesi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kokusu bile geldi