Görüş Bildir
Haberler
Hiç Şiir Okumamış Gibi Kötüler! Kendi İyiliğiniz İçin Uzak Durmanız Gereken Kötü İnsanların Ortak Özellikleri

Hiç Şiir Okumamış Gibi Kötüler! Kendi İyiliğiniz İçin Uzak Durmanız Gereken Kötü İnsanların Ortak Özellikleri

Mia Zona
21.08.2020 - 07:45

Bu insanlardan bir an önce kurtulmanız önerilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İyi ve güzel olan her şeyden nefret ederler...

İyi kalpli insanlarda kusur bulmaya çalışırlar, özenli bir yemeğin eksiklerini sayarlar, bahçedeki erguvanlara laf söylerler... Güzel ve iyi şeyleri düşman olarak algıladıkları için sürekli olarak atak halindedirler.

2. Manipülasyon konusunda ustadırlar...

Kendi çıkarları doğrultusunda insanları yönlendirirler ve isteklerini yapmayı kabul etmeyen kişilere kendilerini kötü hissettirirler, onları suçlarlar. Tongaya düşmemek lazım.

3. Hayvanları sevmez, doğaya kötü davranırlar...

Dünya yalnızca insan ırkına aitmiş gibi davranmakta hiç sakınca görmedikleri gibi hayvanlara ve doğaya zarar verecek hareketler de sergilerler. Bilerek karınca yuvasını bozar veya ağacın dallarını kırarlar...

4. Her konuda rahatlıkla yalan söylerler ve bundan hiç çekinmezler...

Yanınızda otururken telefonları çalar ve sizin yanınızda telefondaki kişiye yalan söylemekten çekinmezler. Haliyle, ne zaman doğru ne zaman yalan söyledikleri konusunda hiçbir zaman emin olamazsınız.

5. 'Benim olamıyorsa kimsenin olmasın' düşüncesine sahiptirler...

İstedikleri şeye kavuşana kadar her yolu mübah görürler. Eğer ki elde edemezlerse bir anda o şeyi kötülemeye başlarlar ve neden elde edemedikleri konusunda sorunu kendilerinde aramak yerine çevrelerindeki insanlardan öfkelerini çıkarırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrelerindeki insanları kıskanırlar...

Sürekli olarak 'Neden onun da benim değil?' düşüncesi ile hareket ettikleri için herkesi ve her şeyi kıskanma potansiyeline sahiptirler. Ve kıskandıkları şeyi kötüleyerek sizi demoralize etmekte bir numaralardır. Kanmayın bu oyunlara efendim!

7. Her konuda tamamen haklı olduklarını düşünürler...

Yanlış bildikleri herhangi bir şey yoktur. Hatalı oldukları düpedüz ortada olsa da hatalı oldukları konusunda ikna edilmeleri neredeyse imkansızdır. En iyisi kendi hallerine bırakmak olsa gerek.

8. İnsanları ezme fırsatını asla kaçırmazlar...

Bir restorana gittiklerinde, ekip çalışmasında lider olduklarında, arkadaş grubunda söz hakkı onlara verildiğinde... Bunların hepsi onlar için birer fırsattır ve karşılarındaki kişileri ezerek kendilerini tatmin ederler.

9. Tabii ki kendilerinden üstte olan kişilerden aşırı korkarlar ve yalakalık yaparlar...

Kendileri insan ezmeye alışık oldukları için üstlerindeki kişiler tarafından ezilmeye hazır vaziyettedirler. Bu sebeple onların söyleyebilecekleri en ufak şeyden bile korkarlar ve sürekli olarak o kişilere yaranmaya çalışırlar.

10. Halden anlamazlar...

Empati yapmayı bilmediklerinden veya yapmak işlerine gelmediğinden gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğu bir anda size yardım eli uzatmazlar, derdinizi anlatırsınız ama büyüttüğünüzü söylerler... Kısaca destek değil, köstek olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yüzlerine güldükleri insanların arkasından konuşurlar...

'Üstündeki elbiseye bayıldım! Saçın, makyajın, her şeyin o kadar güzel görünüyor ki!' dedikleri kişi daha mekanın kapısından çıkmadan arkalarından dedikodu yapmaya, onları kötülemeye başlarlar. 🤐

12. Kendilerine yapılan iyilikleri önemsemezler...

En kötü anlarında yardımlarına koşsanız bile sonrasında onlar için hiçbir önemi olmaz. Sadece kendilerini düşündükleri için kendi işleri görüldükten sonra geri kalanla ilgilenmezler.

13. Zor duruma düştüklerinde kendilerini kurtarmak için iftira atarlar...

Kendilerini düştükleri durumdan kurtarmak için yapmayacakları şey yoktur, iftira da dahil!

14. Kaostan ve insanların mutsuzluklarından beslenirler...

Birinin aldatılmış olması, işten çıkarılması veya en yakın arkadaşıyla kavga etmesi onlar için keyif malzemesidir. Üzücü ama gerçek...

15. Ve en önemlisi de, yaptıkları kötülüklerden hiçbir zaman pişman olmazlar...

Hatta yaptıkları kötülükleri gururla anlattıkları da sıklıkla görülür. Uyarması bizden, dikkat etmesi sizden!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
8
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın