Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Bir Gün 15 Dakikalığına Ünlü Olacağı Hayatta En İlginç Şekillerde Meşhur Olan 15 Kişi

Herkesin Bir Gün 15 Dakikalığına Ünlü Olacağı Hayatta En İlginç Şekillerde Meşhur Olan 15 Kişi

Effy
09.05.2023 - 08:47

Ünlü olmak bazen o kadar da zor değil: Bazıları şansla, bazıları enteresan olaylar ile meşhur olabiliyor! İşte tuhaf bir şekilde ünlenerek hayatımıza giriş yapan 15 ismi derledik... 👇

Kaynak: https://www.quora.com/What-is-the-mos...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anahita Hashemzadeh

1. Anahita Hashemzadeh

Anahita, büyük gözleri, gamzeleri ve gülüşü ile 'dünyanın en tatlı bebeği' olarak ünlendi! Daha önce herhangi bir sosyal medya platformunda bir fotoğrafına denk gelmiş olma olasılığınız çok yüksek...

2. Pozuyla meşhur olan 11 aylık bebek: Sammy Griner

2. Pozuyla meşhur olan 11 aylık bebek: Sammy Griner

Griner, 'Success Kid' (Başarılı çocuk) isimli fotoğrafıyla internette her yerde paylaşılan bir 'mem' haline geldi. Öyle ki, Griner'ın muhtemelen internetin en tanınan bebeği olduğu düşünülüyor!

3. Yan bakan Chloe

3. Yan bakan Chloe

'Side eye' deyince akıllara o gelir! 2013 yılında Disneyland sevinci yaşayan kardeşinin tepkisini şaşkınlıkla karşılayan Chloe de yan bakışıyla interneti kasıp kavurmuştu!

4. Sarim Akhtars

4. Sarim Akhtars

'Hayal kırıklığına uğramış taraftar' isimli bir internet memi haline gelen Akhtars, viral olduğunu öğrenince çok mutlu olmuş! Akhtars, insanların internette paylaştığı memleri çok sevdiğini söyledi.

5. Doge

5. Doge

2010 yılında Japon öğretmen Atsuko Sato, köpeği Kabosu'nun bir fotoğrafını paylaştı: Söz konusu fotoğraf bugün halen sevilerek paylaşıyor. Öyle ki kendisi en son Twitter ikonu olmuştu. 😄

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zoe Roth

6. Zoe Roth

2004 yılında Dave Roth tarafından yanan evin önünde çekilen küçük kızın fotoğrafı, internetin en psikopat memi oldu! Küçük kızın yıllar sonra verdiği poz ise maalesef küçüklüğündeki kadar sosyopat durmuyor... 😅

7. Olajumoke Orisaguna

7. Olajumoke Orisaguna

'Nijeryalı Külkedisi' olarak ünlenen genç kadın, bir pop şarkıcısının fotoğrafına dahil olarak ünlendi. Kendisi şu anda modellik kariyerine devam ediyor!

8. Arshad Khan

8. Arshad Khan

Khan'ın Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yer alan Itwar Bazaar'da küçük bir çay tezgahı vardı. Jiah Ali isimli fotoğrafçının çektiği bu fotoğrafla 18 yaşındaki Khan, internette bir anda ilgilerin odağında oldu. Ardından büyük markalar modellik yapması için Khan ile iletişime geçti ve genç adamın hayatı tamamen değişti.

9. Michael McGee

9. Michael McGee

Reddit platformunda 'Tatlı bir kızın yanında gazımı tutmaya çalışırken' açıklamasıyla viral olan bu fotoğraf da en çok konuşulan memlerden biri! McGee, internet ünlüsü olmaktan memnun olduğunu fakat telif hakkı almadığı için pişman olduğunu belirtti.

10. Target'te çalışan Alex

10. Target'te çalışan Alex

İnternette paylaşılan fotoğrafı ile ünlü olan bir diğer isim: Alex. Target isimli bir markette kasada çalışan Alex, haberi olmadan ünlü oldu. Paylaşılan fotoğrafı özellikle de genç kızlardan çok ilgi görünce, genç çocuk Ellen DeGeneres'ın programına dahi konuk oldu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Shatta Bandle

11. Shatta Bandle

Bandle, hem kısa boyuyla hem de Afrika'nın en zengin iş insanı Aliko Dangote'den daha zengin olduğunu iddia etmesi ile ünlendi. İlk bu iddiaları yaptığında ve bol keseden attığı konuşmalar yaptığı videoları çektiği zamanlarda beş parasızdı: Ancak şu anda gerçekten de zengin!

12. Tehlikeli yoga pozu ile Alexa Terrazas

12. Tehlikeli yoga pozu ile Alexa Terrazas

Alexa Terrazas, Twitter'da tehlikeli yoga pozu ile timeline'da fırtınalar estirmişti. Maalesef genç kadın, bu pozun ardından balkondan düşerek iki bacağını kırdı...

13. Kirby Jenner

13. Kirby Jenner

Bir performans sanatçısı ve internet ünlüsü olan Kirby Jenner, Kendall Jenner'ın kayıp ikiz kardeşi olduğunu iddia ederek ünlü oldu! Elbette bunun açıkça bir şaka olduğunu vurgulayan Kirby, Kendall'ın akla gelebilecek her fotoğrafına kendisini shopluyor!

Fotoğraflara göz atmak isterseniz 👇😂

14. Rebecca Black

14. Rebecca Black

Şimdilerde 24 yaşında olan Rebecca Black, bir zamanlar internetin en nefret edilen şarkısı 'Friday'i yazıp seslendirmişti. Şarkısının çok kötü olması sebebiyle ünlenen Black'in endüstride bir daha hiçbir iş yapamayacağı düşünülmüştü ancak kendisi hala kariyerine devam ediyor.

15. Grumpy Cat

15. Grumpy Cat

Gerçek adı Tardar Sauce olan bu kedinin ünlü olma sebebi ise asık ve huysuz yüz ifadesi! Sahibi Tabatha Bundesen, Tardar'ı cüce kedi olması sebebiyle huysuz bir yüz ifadesi olduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
11
4
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

İşte 11 gerçek bir manifesto, olumlama, evrene doğru mesaj artık ne derseniz onun örneği! Bu arada internet meni ne lan yeni mi çıktı bu lafta 🤦🏻‍♀️

Dunja Oyuncusu

Evren! Pişt! Hooop! Bana bak bana! 😅🤣😅🤣😅🤣 İnternet menisi 🤣😅🤣 Meni değil sevgili kardeşim, meme meme 🤣😅🤣

Dunja Oyuncusu

Herkes 15 dakikalığına ünlü olabilir, ama önemli olan o 15 dakikayı dolu dolu geçirebilmektir 😅🤣😅 Bu arada dikkat ederseniz eğer, haberi yapılan kişiler ve h... Devamını Gör

pazartesi

Ya da parsayı çocukken toplayıp çekilebilirler de.

Beluga

11. Yalan soylemek basarmanin yarisidir. Adam kendi yalanina nasil inandiysa azmedip zengin olmus. Helal olsun diyelim.