Görüş Bildir
Haberler
Herkes onu konuşuyor

Herkes onu konuşuyor

Benefitdo .com
23.09.2014 - 14:23 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 16:45

Yabancı stoper transferi gerçekleşmediği için kadroda tutulan Atınç Nukan, genç yaşına rağmen gösterdiği performans ile Beşiktaş'ın bu sezon önemli kazanımlarından biri olarak dikkat çekmeye başladı.

Beşiktaş'ın Bursaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın uzatma dakikalarında görev yapan Atınç Nukan, galibiyette önemli rol oynadı.

89. dakikada Olcay'ın yerine oyuna giren 21 yaşındaki futbolcu, Bursaspor'un ataklarını yoğunlaştırdığı uzatma dakikalarında görevini başarıyla yerine getirdi. 1.96 boyundaki Atınç, uzun boyunun avantajını da kullanarak, ev sahibi takımının pozisyona girmesine izin vermedi..

2006 yılında 13 yaşındayken Küçükçekmecespor'dan Beşiktaş alt yapısına kazandırılan Atınç, 7 yıl boyunca siyah-beyazlı takımın alt yapısında gelişimini sürdürdü. Geçen sezon Dardenelspor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu, sezon başında Beşiktaş'ın yurt dışı kampına katıldı. Bu dönemde yabancı stoper arayışında olan siyah-beyazlılarda, Atınç'ın yeniden kiralamasını gündeme gelmişti. Ancak yabancı stoper transferi gerçekleşmeyince Atınç kadroda kaldı. Ayrıca Beşiktaş'ın Soma Turnuva'sında Chelsea ve Fenerbahçe ile yaptığı maçlarda genç futbolcunun gösterdiği performans, takımda kalmasını adeta garantiledi.

Önumüzdeki haftalarda da forma şansı bulması beklenen Atınç gelişimini sürdürmesi halinde, Türk futboluna ve Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet etmeye devam edecek.

Kaynak: http://www.tribundergi.com/yerlibasin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes onu konuşuyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın