Görüş Bildir
Haberler
TV
Herkes Kırmızı Oda'ya: Esra Erol'un Programında Kurgu Olmasını İsteyeceğiniz En İlginç 7 Olay

Herkes Kırmızı Oda'ya: Esra Erol'un Programında Kurgu Olmasını İsteyeceğiniz En İlginç 7 Olay

01.05.2022 - 12:15

Esra Erol canlı yayınla yaptığı programına katılan konuklarıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2022 yılında da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Öyle konular ve konuklarla karşılaşıyoruz ki 'Bu olaylar gerçekten yaşanıyor mu?' demekten kendimizi alamıyoruz. Kimi zaman 'Ülkenin çivisi çıkmış!' dedirtecek cinsten olaylara şahit oluyoruz. Gelin, bu yıl çok konuşulan konu ve konuklara bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terk ettiği kocasını dövdüğünü iddia eden Sevda.

Terk ettiği kocasını dövdüğünü iddia eden Sevda.

Fatih Bey, eşi Sevda Hanım'ın patronu ile kaçtığını iddia ederek programa başvuruyor. Fatih Bey ile yüzleşmeye gelen Sevda Hanım'ın rahat tavırlarla yaptığı açıklamalar ise sosyal medyada gündem konusu oluyor. Sevda Hanım canlı yayında Fatih Bey'e şiddet uyguladığını ve eşinin buna engel olamadığını anlatıyor. Ayrıca Salih Bey'e kaçtığını ve onunla dini nikahla evlendiğini itiraf ediyor. Sevda Hanım'ın canlı yayına bağlanan babası ise 'Kızım annesiyle beni ayırdı.' diyerek konuyu farklı bir boyuta taşıyor.

9 senelik evliliğinde 10 kez evden kaçan Türkan Nurdan Kurnaz.

9 senelik evliliğinde 10 kez evden kaçan Türkan Nurdan Kurnaz.

Yastığını yorganını yanına alarak evden kaçtığı iddia edilen Türkan Nurdan Kurnaz 'İşe gidiyorum.' diyerek evden ayrılıp bir daha geri dönmüyor. Bu olay üzerine eşi Yaşar Kurnaz annesini de yanına alarak 'Esra Erol'da' programına çıkıyor. Daha önce de evden kaçtığı belirtilen Türkan Hanım, telefonla canlı yayına bağlanarak eşinden hamileyken bile şiddet gördüğünü ve bu nedenle artık dayanamayıp evi terk ettiğini anlatıyor. Yaşar Kurnaz ise şiddet iddialarını reddediyor ve asıl eşinin kendisine şiddet uyguladığını söylüyor. Bunun üzerine Türkan Hanım şiddet sebebiyle 4 ay hapis cezası aldığını kabul ediyor. Kayınvalidesi ise Türkan'ın kendisine şantaj yaptığını iddia ediyor. Herkes ayrı iddialarda bulunsa da olayda kesin olan tek şey Türkan Hanım'ın evi kendi rızasıyla terk etmiş olması.

Canlı yayında yüzleşirken eşi Adil'in saldırısına uğrayan Nurgül.

Canlı yayında yüzleşirken eşi Adil'in saldırısına uğrayan Nurgül.

Esra Erol'dan yıllardır kendisine ihanet eden eşinden boşanmak için yardım isteyen Nurgül Hanım, programdan sonra eşi Adil Bey'den tek celsede boşanıyor. Son kez yüzleşmek için programda bir araya gelen ikili arasında gerilim yaşanıyor. Adil Bey, Nurgül Hanım'ın ilk eşiyle evliyken başka erkeklere çıplak fotoğraflarını gönderdiğini iddia ediyor. Bu açıklama üzerine çileden çıkan Nurgül Hanım ise Adil Bey'in yasak aşkı olduğundan bahsediyor. Sinirlenen Adil Bey, canlı yayında Nurgül Hanım'ın üzerine atlayarak boğazını sıkıyor. Yayın kesilip Adil Bey ayrı bir odaya alınıyor. Nurgül Hanım ise bu olaydan dolayı kendisinden şikayetçi oluyor.

Öldüğü düşünülen Hülya Akgül.

Öldüğü düşünülen Hülya Akgül.

Öldüğünden şüphe ettikleri Hülya Hanım'ı bulabilmek için annesi Melek Hanım ve kardeşi İsmail Bey programa başvuruda bulunuyor. Uzun süren çalışmalardan sonra Hülya Hanım'ın Bursa'da bir çadırda yaşadığı ve dilencilik yaptığı tespit ediliyor. Canlı yayında ailesine kavuşan Hülya Akgül, kaybolmasından sorumlu tuttuğu Nebahat Hanım'a saldırıyor ve onun kafasına su şişesi fırlatıyor. Doğan isimli şahsın kendisine otel odasında kendisine şiddet uyguladığını ve Nebahat Hanım'ın bundan sorumlu olduğunu iddia ediyor.

Esra Erol'u canlı yayında isyan ettiren 18 yaşındaki Elif.

Esra Erol'u canlı yayında isyan ettiren 18 yaşındaki Elif.

Antalyalı bir ailenin kızı olan Elif Hanım, kendisinden oldukça yaşlı ve evli bir adama kaçarak ailesini perişan ediyor. Kızlarını geri getirebilmek için Esra Erol'dan yardım isteyen aile canlı yayında kızlarına kavuşuyor. Yayında yüzünü göstermek istemeyen Elif Hanım'a ise Esra Erol'un verdiği sert tepki gündem oluyor. Bir kısım Esra Erol'un verdiği tepkiyi haklı bulurken bir kısım 18 yaşındaki genç bir kadına canlı yayında yaptığı bu davranışın yanlış olduğunu savunuyor. Olay ünlü isimlerin de tepki vermesiyle günlerce gündemden düşmüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canlı yayında nikah: Ceylan ve Ramazan.

Canlı yayında nikah: Ceylan ve Ramazan.

Histerik sesi ve ani çıkışlarıyla gündeme düşen Ceylan Hanım, ailesiyle barışabilmek için programa başvuruyor. 3 aylık hamile olan Ceylan Hanım, birlikte olduğu Ramazan Bey ile canlı yayında ailelerinin kendilerini affetmesini istiyor. Ailelerle tartışmalar sürerken Ceylan Hanım yaptığı çıkışlarla ve ilginç ses tonuyla sosyal medyanın gündemine düşüyor. En büyük hayallerinin evlenebilmek olduğunu ifade eden çift, 'Esra Erol'da' programında canlı yayında bu hayallerini gerçekleştiriyor.

Baba evine teslim edilen Fatma'nın yeniden Ahmet'e döndüğü ortaya çıkıyor.

Baba evine teslim edilen Fatma'nın yeniden Ahmet'e döndüğü ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl çok konuşulan engelli Fatma Hanım'ın hikayesi yeniden gündeme geliyor. Kendisine eziyet eden eşi ve kayınvalidesinin yanından alınarak baba ocağına teslim edilen Fatma Hanım evden kaçıp eşine dönüyor. Fatma Hanım'ın son hâlini ekrana getirdikleri bölüm oldukça ses getiriyor. Saçlarının yolunduğu görünen Fatma Hanım'ın hamile kaldığı ve gördüğü şiddet dolayısıyla bebeğini düşürdüğü iddia ediliyor. Daha sonra sosyal medyada yayınlanan videolarda ise olayın kurgu olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın