Görüş Bildir
Haberler
Her Zaman Mantık Kazanır: Oğlak Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

etiket Her Zaman Mantık Kazanır: Oğlak Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

Ma Belle
22.05.2023 - 23:47

Zodyak ailesinin mantığını devreye sokmaya çalışmasına rağmen yine duygularına yenik düşen üyesi Oğlak burcunu ele alıyoruz! Toprak grubundan olan Oğlak burcu ilişkide nasıldır ve nasıl davranır, hep beraber öğreneceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başarı onlar için önemli bir unsurdur.

Oğlak burçları genel olarak başarmayı ve başarı hissini çok severler. Sosyal yaşantılarında, yaptıkları işlerde ve özellikle ikili ilişkilerde başarıya bayılırlar. Bu yüzden partnerlerinin de birçok konuda başarılı olmalarını isterler.

2. İç dünyalarını hemen açmazlar.

Bir Oğlak burcunu tanımaya başlamak, örgü örmeye benzer. Başta hiçbir şey belirgin değildir, kendilerini yüzeysel tanıtırlar ve zamanla iç dünyalarını karşılarındaki kişilere yavaş yavaş açarlar. Örgü örmeye başladığımız zaman elde edeceğimiz şey belli değildir, zaman ilerledikçe ve emek verdikçe ne elde edeceğimizi daha iyi anlarız. Oğlak burçları da böyledir, zaman geçtikçe kendilerini başta tanıttıklarından daha fazlasını öğrenirsin.

3. Yeni tanıştığın bir Oğlak burcu başta çok soğuk gelebilir.

Oğlak burçları genel olarak biraz soğuk görünmeye çalışırlar. Kendi duygularını ve hislerini hemen belli etmezler, önce ölçüp tartarlar ve ona göre adım atarlar. Bundan dolayı biraz soğuk görünebilirler.

4. Bir Oğlak burcu ile güven bağı kurmak, dünyanın en rahatlatıcı hislerinden biri olabilir.

Oğlak burçlarının soğuk göründüklerini söylemiştik. Fakat tam anlamıyla soğuk olan bir Oğlak burcu tanımıyoruz. Kendileri güven duygusuna çok önem verirler ve partnerlerinden de bunu hissettirmelerini beklerler. Oğlak burcu birine güvenmek dünyanın en rahatlatıcı hissidir.

5. Ne iyiyi ne de kötüyü; yapılanı asla unutmazlar.

Fil hafızalı olarak da bildiğimiz Oğlak burcu, hafızasının kuvvetli olduğunu pek belli etmez. Ama yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Ona bir iyilik yap, yıllar sonra bile bunu hatırlar ve tekrar sana teşekkür edebilir. Eğer bir kötülük yaparsan bunu da unutmaz, kendisi için doğru zamanı bekleyip yaptığın hareketi sana söyleyebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun ilişki insanıdırlar, kısa süreli ilişkiler pek onlara göre değildir.

İlişkiye başlamadan önce, Oğlak burçlarının uzun ilişki insanı olduğunu bilmen gerek. Kısa vadeli ilişkiler yaşayabilirler fakat bu durum onları pek mutlu etmez. Çünkü garantici insanlar oldukları için işlerinde emin adımlarla ilerledikleri gibi ilişkilerinde de sağlam adımlar atmak isterler.

7. Kariyerleri neredeyse her zaman ön plandadır.

İlişkilerine zaman ayırmak için çabalarlar fakat genellikle işkolik oldukları için onları günlerce iş konuşurken görebilirsin. Şüpheye düşmeni istemeyiz, ilişkilerine gereken özeni verdiklerini düşündükten sonra iş konuşmaları bu burç için gayet olağandır.

8. Partnerlerinin yanında çocuklaşmaya bayılırlar!

Ketum, soğuk ve mesafeli görünseler de Oğlak burçları rahat hissettikleri zaman adeta küçük bir çocuğa dönüşürler. Partnerleri ile beraberken istedikleri konfor alanını sağladıkları zaman o soğuk ve mesafeli görünen Oğlak burcu kaybolur, yerine şen şakrak biri gelir!

9. Başarmak için destek görmeye hazır ol!

Oğlak burcu biriyle ilişkiye başlamadan önce şunu da bilmen gerekir ki, partnerinin başarısı onun da başarısıdır. Oğlak burcu başarmaya aç biridir, partnerinin bir şeyleri başardığını görmek onu da mutlu eder. Eğer manevi destek arıyorsan, Oğlak burcu aradığın adres olabilir!

10. Spontane yaşamaya hazır mısın?

Oğlak burçları partnerlerini şaşırtmaya bayılırlar. Sosyal yaşantılarında analitik düşünme stilini benimserler fakat ilişkilerinde ani hareketler gösterebilirler. Bunlar hiç beklemediğin bir akşam yemeğine çıkarılmak, en sevdiğin çikolatanın alınması veya laf arasında beğendiğini söylediğin bir şeyin daha sen söyledikten hemen sonra kargoya çıkması gibi sıralanabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
15
7
5
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın