Görüş Bildir
Haberler
Hepsi Kapı Gibi: Baldur's Gate 3'teki En Güçlü 10 Yoldaş

Hepsi Kapı Gibi: Baldur's Gate 3'teki En Güçlü 10 Yoldaş

Baldur's Gate 3 tam sürüme geçtiği tarihten bu yana rekor üstüne rekor kırmayı başarıyor. En çok satan oyun, en çok oynanan oyun gibi unvanlara sahip olduktan sonra işin içerik kısmına gelmiş bulunuyoruz. Oyun oldukça uzun ve keşfedilmeyi bekleyen bir ton içerik barındırıyor. Bizler de oyun içerisinde yanınıza alabileceğiniz en güçlü 10 yoldaşı sıralıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Jaheira

10. Jaheira

Önceki oyunlarda da karşımıza çıkan Druid Jaheira, iyi bir savaşçı ve aynı zamanda yetenekli bir lider olduğunu her defasında kanıtlamayı başarmış bir yoldaş. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 15, Beceri - 14, Bilgelik - 16, Karizma - 15

9. Astarion

9. Astarion

Eskiden bir vampir olan Astarion, soylu görünümüyle oyuncuları aldatsa bile aslında çok güçlü yoldaşlardan birisi konumunda. Kendisinin gizlilik ve beceri yönü çok kuvvetli olduğu için genel anlamda partiler içerisinde yer almayı başarıyor. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 8, Beceri - 17, Bilgelik - 13, Karizma - 10

8. Minsc

8. Minsc

Minsc, savaşlarda çok yönlülüğü ile tanına bir yoldaş konumunda. Özellikle Ranger olarak kullanıldığında her savaş sistemine adapte olabilen bir yapıya sahiptir. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 12, Beceri - 17, Bilgelik - 15, Karizma - 10

7. Karlach

7. Karlach

Oyundaki en güçlü hasar veren karakterlerden birisi konumunda. Ağır ve büyük silah fark etmeden her türlü savaş aletini kullanabilen Karlach, öfke özelliği sayesinde de vazgeçilmez bir yoldaş olmayı başarıyor. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 17, Beceri - 13, Bilgelik - 12, Karizma - 8

6. Shadowheart

6. Shadowheart

Shadowheart'ın parti içerisindeki varlığı oldukça önemli. Zorlu savaşlar esnasında takımına arkadan verdiği destek ile övünmesi çok doğal. Rahip sınıfı yetenekleri sayesinde çok yönlü kullanımı da kolay. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 8, Beceri - 17, Bilgelik - 13, Karizma - 10
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Gale

5. Gale

Yetenekli bir büyücü olan Gale, özellikle zorlu savaşlarda ve zorlu düşmanlarda kullanılması kolay karakterlerden bir tanesi konumunda. Sakin ve yakışıklı göründüğüne bakmayın, oldukça potansiyelli bir yoldaş kendisi. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 9, Beceri - 14, Bilgelik - 11, Karizma - 13

4. Wyll

4. Wyll

Wyll, genellikle zayıflatma büyüleriyle ön plana çıkabiliyor. Gale'in haricinde düşmana daha çok yavaşlatma ve kafa karıştırma yoluyla saldırabiliyor. Zaten beceri yeteneği de hayli yüksek. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 10, Beceri - 16, Bilgelik - 10, Karizma - 16

3. Halsin

3. Halsin

Goblin kampının merkezinde bulabileceğiniz Halsin, Druid olmasından ötürü genellikle tank veya destek rolünde kullanılabiliyor. Ayı formuna dönüşmesi düşmanlarına adeta korku salarken, dostlarına ise güven aşılıyor. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 16, Beceri - 16, Bilgelik - 18, Karizma - 16

2. Minthara

2. Minthara

Bir Drow Şövalyesi olan Minthara, aslında Halsin ile ters düşen bir hikayeye sahip. Eğer bu yoldaşı yanınıza almak isterseniz Halsin'i partiye katma olasılığını sonlandırmış olacaksınız. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 15, Beceri - 12, Bilgelik - 19, Karizma - 16

1. Lae’Zel

1. Lae’Zel

İllithidlerle savaşmak için özel olarak eğitilmiş olan Lae'Zel, oldukça akrobatik bir yoldaş olarak tanımlanabilir. Ayrıca yakın dövüş konusunda da usta bir isim ve iki elli silahları kullanabiliyor. 

  • Yetenekler: Kuvvet - 17, Beceri - 13, Bilgelik - 12, Karizma - 8

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın