Görüş Bildir
Haberler
Hediye Seçmekte Zorlanıyor musun? Burç Seç, Hangi Hediyeyi Alman Gerektiğini Söyleyelim!

Hediye Seçmekte Zorlanıyor musun? Burç Seç, Hangi Hediyeyi Alman Gerektiğini Söyleyelim!

Mia Zona
13.09.2020 - 21:00

Hediye alacağın kişinin burcunu seç ve astrolog Susan Miller'ın her burca özel olarak hazırladığı hediye önerilerine göz at!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hediye alacağın kişinin burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Koç burcu insanları maceracı ve rekabetçi bir kişiliğe sahiptirler. Her zaman kazanmak ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak konusuna odaklandıkları için çalışma alanlarını güzelleştirecek aksesuarlar hoşlarına gidecektir. Veya işte/okulda giyebilecekleri klasik, şık bir bluz da onlar için iyi bir hediye seçimi olabilir. Bir başka alternatif de akıllı saatler! Ayrıca fitness odaklı hediyeler (örneğin bir yoga uygulamasında 1 senelik üyelik) de rekabetçi yanlarını besleyeceği için onları mutlu edebilir.

Boğa burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Boğa burcu insanlarının doğasında güzellik ve sevgi vardır. Bu özellikler, etraflarını güzelleştirmek konu olduğunda da kendini gösteriyor. Bu sebeple Boğa burcu insanlarının çiçeklerden hoşlandığı söylenebilir. Boğa burcu insanına hediye olarak bir buket çiçek veya ev bitkisi alabilirsiniz. Eğer bu fikir hoşunuza gitmediyse onları şımartmak için lüks bir parfüm veya yumuşak bir bornoz alabilir, spa randevusu ayarlayabilirsiniz.

İkizler burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

İletişim ve akıl çerçevesinde ilerleyen İkizler burcu insanlarının arası kalem ve kağıtla oldukça iyidir. Ona kendisini anlatan bir kalem veya güzel bir defter hediye edebilirsiniz. Bu ürünlerin kişiselleştirilmiş olması çok daha fazla hoşlarına gidecektir. Ayrıca seyahat etmeyi ve keşfetmeyi seven İkizler burcu insanları için günübirlik gezilerde kullanabilecekleri bir çanta veya kitap satın alabilirsiniz.

Yengeç burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Yengeç burcu insanlarının hayatının merkezi evleri olduğu için ev odaklı hediyeler tercih etmek onları çok mutlu hissettirecektir. Evde yaptıkları etkinliklerin onları rahatlattığını söyleyebiliriz, özellikle de yemek yapmak! Şık bir tava, yeni tarifler deneyebilmeleri için yemek malzemeleri veya yemek kursuna üyelik hediye edebilirsiniz. Ayrıca Yengeç burcu insanları aileye de düşkündürler. Bu nedenle kişiye özel fotoğraf albümü veya anılarını saklayabileceği şık bir kutu satın alabilirsiniz.

Aslan burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Kendilerini dünyanın merkezinde gören Aslan burcu insanları giyinip süslenmeyi severler. Bir Aslan burcu insanına doğum gününde özel tasarım bir kıyafet alırsanız ona kendini çok değerli hissettirirsiniz. Bunun yanı sıra bir şişe şampanya veya pahalı kozmetik ürünlerini de tercih edebilirsiniz. Eğer satın alacağınız şey size 'çok abartı' gelirse o yoldan şaşmayın, doğru yoldasınız demektir.

Başak burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Zihinlerinin her daim çalışıyor olmasından keyif alan Başak burcu insanları için en ideal hediye güzel bir bulmaca kitabı veya puzzle olacaktır. Puzzle'ı seçerken hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını göz önünde bulundurursanız kendilerini daha değerli hissederler. Ayrıca Başak burcu insanı doğal şeylerden de hoşlanır. Doğal kozmetik veya temizlik ürünleri ile katkı maddesiz yiyecekler onlar için güzel bir seçim olacaktır.

Terazi burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Duygusal ve sevgi dolu bir yapıya sahip olan Terazi burcu insanı, yumuşak şeylerden hoşlanır. Bu yüzden tercihlerinizi ipek pijama ile nevresim takımı veya ipeksi bir bluzdan yana kullanabilirsiniz. Ayrıca Terazi burcu insanı sanata ve müziğe de ilgilidir. Ona bir müzik uygulamasında bir senelik üyelik, pikap veya sanatsal bir tablo da hediye edebilirsiniz.

Akrep burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Gizemli ve derin bir yapıya sahip olan Akrep burcu insanları, aynı zamanda tutkulu ve mantıklıdır. Bu sebeple ona alınabilecek en doğru hediye gösterişli bir iç çamaşırı olacaktır. Ayrıca Akrep burcu insanı genellikle siyah ve deri ürünler tercih eder. Siyah deri bir çanta veya ceket de hediye olarak tercih edilebilir. Bir başka alternatif de burcunu temsil eden burç kolyesi. Bu kolyeler kendisini değerli hissetmesini sağlayacaktır.

Yay burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Pozitiflik ve iyimserlik ile kaplı olan Yay burcu insanları, gezgin kişilikleriyle bilinirler. Bu sebeple bir Yay burcu insanına alınabilecek en güzel hediye seyahat bileti olacaktır. Hediye alacağınız kişi sıklıkla yurt dışına çıkıyorsa şık bir pasaport kılıfı veya valiz de alabilirsiniz. Hediye tercihinizi kıyafetten yana kullanmak isterseniz de boyfriend bir kot pantolon veya rahat bir tişört seçebilirsiniz. Çünkü Yay burcu insanı için önce rahatlık, sonra moda gelir!

Oğlak burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Pratik ve hırslı bir yapıya sahip olan Oğlak burcu insanı, aynı zamanda disiplinli ve korumacıdır. Bu özellikler onları bir tarihe sahip olan değerli eşyalar konusunda ilgili kılıyor. Bu yüzden vintage bir şapka, broş veya aile bireylerinin eski dönem kıyafetleri hoşlarına gidecektir. Bunların yanı sıra müze kart da tarihi doyasıya keşfetmeleri için onlara güzel bir fırsat tanımanızı sağlayacaktır.

Kova burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Sıra dışı, asi ve ileri görüşlü bir yapıya sahip olan Kova burcu insanı için satın alınabilecek en doğru hediye teknolojik aletlerdir! Gönül ister ki telefon veya tablet hediye alasınız ancak fiyatlar ortada... Kova burcu insanlarının tek ilgi alanlı tabii ki teknoloji değil. Aynı zamanda dünyayı da oldukça önemserler. Bu sebeple onların adına doğa haklarını koruyan bir kuruma bağış yapabilirsiniz.

Balık burcu insanı için hediye önerisi arıyorsanız...

Hayal gücü ve iyimserlik ile dolup taşan Balık burcu insanı için en güzel hediye, kişisel bakımları için alacağınız ürünler olacaktır. Keyifli bir rahatlama yaşamaları için onlara banyo bombası, ipeksi bir çarşaf takımı veya yumuşak tüylü terlikler hediye edebilirsiniz. Ayrıca duygusal yanlarını besleyebilmek için de duygusal bir şiir kitabı veya hoş bir filmin sinema biletini verebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
84
32
30
17
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elifzehra Durmuş

oğlak burcuyum burcumun hediyesine baktım ne kadar saçma hediyeler.Neden oğlaklara sürekli saçma sapan durum, nesne ve ilişki vb. eşleştiriyorsunuz. burçlar... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Pratik ve hırslı bir yapıya sahip olan Oğlak burcu insanı, aynı zamanda disiplinli ve korumacıdır. Bu özellikler onları bir tarihe sahip olan değerli eşyalar... Devamını Gör

melike doğan

oğlak burcu seçtim ama onedionun dediği hediyeleri hiç sevmez benim tanıdığım oğlak burcu ?

Ben tam bir oğlak burcuyum ve bana böyle şeyler alınsa hem çok zarif bulurum hem de çok mutlu olurum. etkilenirim de