Görüş Bildir
Haberler
Hazırlandığın Date'e Göre Nasıl Birine Aşık Olacaksın?

Hazırlandığın Date'e Göre Nasıl Birine Aşık Olacaksın?

Evett hazırlandığın date'e göre nasıl birine aşık olacağını söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını seç.

2. Seç bakalım bu saçlardan birini.

3. Peki bize bir makyaj da seç.

4. Şimdi de elbiseni seç.

5. Eee tırnak da seçmen lazım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ayakkabını da seç.

7. Şimdi de kendine bir takı seç.

8. Son olarak date'e çıktığın kişinin de kıyafetini seç.

Önceliği her zaman sen olan biri...

Önceliği her zaman sen olan birine aşık olacaksın. Şimdiye kadar ilişkilerinde ikinci plana atılmak, senin de o ilişki de var olduğunu kanıtlamaya çalışman seni çok yormuş. Bu nedenle biraz ilişkilerden kendini geri çeksen de aşık olacağın kişi bütün bu yaşadıklarını unutturup, sana ne kadar önemli ve değerli olduğunu hatırlatacak. Sen karşındaki insandan daha çok ilgi bekliyorsun. Sen de yeteri kadar ilişkin için elinden geleni yapsan da karşındaki kişi senin üzerine daha fazla düşmeli. Uzun süredir hayalini kurduğun kişi senin tam da isteklerine göre biri olacak. Şu aralar kendini yalnız ve umutsuz hissetsen de hiç beklemediğin bir anda o kişiyle karşılaşacaksın. Hem duygusal hem de mantıksal olarak yorgun hissettiğin şu günlerde bu mükemmel kişi karşına çıktığında yanlış bir iletişim kurabilirsin. Bu nedenle beklemelisin...

Fazla tartışmalı ama vazgeçemediğin biri...

Sen aşık olacağın kişiye pek fazla anlaşamayacaksın. Yani bu durum hem senin inatçılığında hem de karşındaki kişinin inatçılığında kaynaklanıyor. Ama ilişkinizi ayakta tutan şey de bu olacak. Yani sürekli bir şeyler için tartışmak, aslında ikinizin de hoşuna gidiyor olacak. Her ne kadar mantığınla ilişkilerinde ilerleme çalışsan da duyguların buna izin vermiyor. Vazgeçememenin nedeni de  duyguların. Bu fazla gelgitli ilişki anlaşamadığınızı ortaya çıkarsa da senin o kişiye karşı hissettiklerin ondan vazgeçememene neden oluyor. Burada biraz da o kişinin aslında anlayışlı biri olması da yatıyor. Seni biri kendine çekiyorsa sen daha çok o kişinin düşünceleri için çekilmişsindir. Fikirleri, hareketleri, insanlara davranışları ve özellikle sana davranışı diğer herkesten farklı biri olduğunu ortaya çıkarmıştır. Biraz heyecanlı biraz tartışmalı ama bolca sevgili bir aşk seni bekliyor olacak.

Senin her şeyin olan biri...

Bir ilişki de birinin her şeyi olmak zordur. Herkesin ailesi, arkadaşı varken onların da yerini almak büyük başarıdır. Senin aşık olacağın kişi de tam da böyle senin her şeyin olacak. Yeri geldiğinde ailen yeri geldiğin arkadaşın yeri geldiğinde sevgilin... Hem gülüp eğlenebildiğin, zor duruma kaldığın da senin yanında olan, kısacası hayatının her anında bulunan biri... Senin istediğin, hayallerinde olan kişi de böyle biri. Sen ilişkilerinde biraz baskın bir karaktersin. Sürekli onu görmek, yanında olduğunu bilmek seni rahatlatır. Bu nedenle en önem verdiğin şey sevgilinin en yakın arkadaşı olabilmektir. Böyle birini bulduğunda hayatının sonuna kadar onunla olabileceğini anlarsın. Yıllar sonra bile seni bırakmayacak, vefa duygusuna sahip biri senin bütün hayatını kaplayabilir. Sürekli sevgi sözcüklerinin geçtiği ilişkiler değil de ara sıra seni mantıklı konuşmalarıyla da etkileyen biri olmalı. Yani sen hem zeka hem aşk bir arada olsun istiyorsun.

Mükemmel uyumu yakaladığın biri...

Sen mükemmel uyuma sahip olan birine aşık olacaksın. Onu ilk gördüğün anda hissettiğin enerji ve o duyguları hayatın boyunca unutmamalısın. Gerçek aşkın zamanla değil de ilk görüşte olduğuna inanıyorsun. Bu nedenle de ilk gördüğün anda bir şey hissetmediğin biriyle çok zor bir ilişki kurabiliyorsun. Çünkü insanlar da ilk izlenim oldukça soğuk yani çabuk bir şekilde onlara alışamıyor ve kendini gösteremiyorsun. Biraz zaman geçtikten sonra seni tanıyabiliyorlar ve aslında ne kadar eğlenceli biri olduğunu anlayabiliyorlar. Aşık olacağın kişiye sadece duygularınla değil mantığınla da aşık olmalısın. Dışarıdan bakıldığında ne kadar iyi bir çift olduğunuz görünmeli. Yani senin için sadece aşk önemli değil, karşındaki kişinin dış görünüşüne de biraz takılıyorsun haklı olarak. Umarız ilk görüşte aşkı anladığın ve o enerjiyi hissettiğin kişi karşına en kısa zamanda çıkar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
20
12
7
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın