Görüş Bildir
Haberler
Hazır Evdeyken Cildinizi Düzene Sokacak 12 Bakım Ürünü

etiket Hazır Evdeyken Cildinizi Düzene Sokacak 12 Bakım Ürünü

Ekin Avcı İltır
03.05.2021 - 10:55 Son Güncelleme: 03.05.2021 - 19:08

Hazır evde kaldığın süre boyunca makyaj yapmıyorken cildine ihtiyacı olan bakımı yapmanın tam zamanı!

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Luis Bien C vitamini serum seti

1. Luis Bien C vitamini serum seti

C vitamini serumu ve dermaroller aparatı içeren  Luis Bien C Vitamini Serum Seti cilt kuruluğunu gidermeye, kırışıklıkların ve lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.

  • Cildin daha canlı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor. Tüm cilt tiplerinin de kullanımına uygun.

  • C Vitamini, düzenli kullanımda cilt üzerindeki çizgilerin ciddi oranda giderilmesine katkı sağlıyor ve cilt yüzeyinin daha nemli ve canlı görünmesine yardımcı oluyor. 

  • Cildi, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor. 

  • Cildin sıkılaşmasına destek olurken leke ve kararmaların önlenmesinde de oldukça etkili. 

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Skinfood yumurta akı maskesi

2. Skinfood yumurta akı maskesi

Doğanın en kaliteli protein kaynaklarından biri olan albumin ile zenginleştirilmiş Skinfood Egg White Pore Mask gözenekleri temizlemeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olan, amino asit bakımından zengin beyaz yumurta içeriyor.

  • Aşırı sebumu düzenliyor ve antienflamatuar özelliklere sahip.

  • Yağlı ve karma cilt tipleri için ideal olan derin temizlik özelliklerine sahip olmakla birlikte cilde faydalı doğal yağları arındırmayacak kadar yumuşak bir formülasyona sahip.

  • Gözenekleri temizleyip sebumu güçlü bir şekilde emiyor.

  • Gözenekleri gözle görülür şekilde sıkılaştırıyor ve tekrar dolmasını engelliyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünün incecik bir yapısı var, kutusu küçük olmasına rağmen az biraz almanız yeterli oluyor. Gözenek görünümünü ciddi oranda azaltıp siyah noktaları temizlediğini gözlemledim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Sinoz yüz bakım paketi

3. Sinoz yüz bakım paketi

Yüz temizleme jeli, leke kremi ve arındırıcı kil maskesinde oluşan Sinoz Yüz Bakım Paketi cildin ihtiyacı olan tüm bakımı tek pakette sunuyor.

  • Yüz Temizleme Jeli içeriğindeki aloe vera ve salatalık özleri ile cildiniz her güne yenilenmiş, ferah bir başlangıç gerçekleştiriyor. Provitamin B3 ile yoğunlaştırılmış nem desteği sağlıyor. Yenileyici ve rahatlatıcı arınma hissini gün boyu yaşatıyor.

  •  Leke Kremi pek çok faktöre bağlı ciltte oluşabilecek lekelere karşı bariyer görevi üstleniyor. İçeriğindeki aktif %3 C Vitamini ve meyan kökünün aydınlatıcı etkileriyle ton eşitsizliklerinin oluşumunun önüne geçmeye yardımcı oluyor. İçerisindeki Pentavitin ile etkisini uzun süre devam ettiren nem desteğini ve cildin ihtiyacı olan fiziksel bakımı sağlıyor.

  • Arındırıcı Kil Maskesi içeriğindeki aktif kil özleri ile cilde müdahale ederek sebum dengesini kontrol altına almaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki papatya, salatalık özleriyle cilt çeperini ve nem dengesini koruma altında tutuyor. Ciltte oluşabilecek yağlanma oranı en aza inerken çevresel faktörler ve makyaj kalıntıları sebebiyle tıkanan gözenekler üzerinde arındırıcı etki sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel ürün. Ben ve çevrem çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Lebelage günlük kullanıma uygun aloe vera jel

4. Lebelage günlük kullanıma uygun aloe vera jel

Ferahlatıcı etkisiyle cildi rahatlatan Lebelage Aloe Vera Soothing Jel tahriş olmuş cildi de anında nemlendirerek yatıştırıyor. Hem cilt hem de vücut bakımı için oldukça etkili.

  • Saf özleri sayesinde bebek ve çocuklar için de kullanıma uygun.

  • Cildi pürüzsüzleştirmeye ve yatıştırmaya yardımcı jel, aloe veranın nemlendirici etkisiyle cildi anında nemlendirip sürüldüğü anda cilde ferahlık veriyor.

  • Tamamen organik. Yapay boya ve kimyasallar içermiyor.

  • Cilt hücrelerine giren oksijene müdahale etmeden yüzeyde dehidrasyona karşı koruyan bir film oluşturuyor.

  • Kolajen ve elastin oluşumunu destekliyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok hızlı emilen bir jel. Hiçbir şekilde yağlı his bırakmıyor, ferahlatıyor. Egzama problemim vardı, ona da iyi geldi. Tavsiye ediyorum.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. W-Lab cilt bakım seti

5. W-Lab cilt bakım seti

W-Lab Cilt Bakım Seti Madeleb, beyazlatıcı krem, 50+ spf güneş kremi ve yaşlanma karşıtı kolajen kremden oluşuyor.

  • Medaleb krem cildin nem dengesini sağlayarak doğal parlaklık kazandıran ve cildi toksinlerden arındırarak kiri ve yağı temizleyen bir krem.

  • Whitening kremin içeriğinde meyan kökü özü, kına özü, shea butter ve alpha-arbutin bulunuyor ve doğal bir renk açıcı özelliğe sahip.

  • Güneş kremi kolajen desteği de sağlayarak kırışıklıkların oluşmasını önlerken aynı zamanda oluşmuş kırışıklıklarında azalmasına yardımcı oluyor. Hyaluronik Asit içeriği sayesinde güneşin etkisi ile oluşabilecek kuruluğu önleyerek cilde yoğun oranda nem desteği sağlıyor.

  • Collagen Peptide krem, cildin nem ihtiyacını karşılıyor, kolajen sentezini arttırarak kırışıklıkları gideriyor ve oluşmasını önlüyor. Cilt lifting ektisi yaparak sarkmış cildi toparlıyor. Cilt hücrelerini yeniliyor ve dış etkenlere karşı koruma kalkanı oluşturuyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünler gerçekten çok güzel. Ünlü markaların daha pahalı ürünlerini çok kullandım ama fayda görmedim. Bu ürünler fiyat ve performans bakımından çok iyi. Kesinlikle alın, aldırın.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Myderma Sindirella serum seti

6. Myderma Sindirella serum seti

Myderma Sindirella 4x4 Set leke karşıtı beyazlatıcı serum, kök hücre serumu, anti-aging serum ve somon DNA serumdan oluşuyor.

  • Leke Karşıtı Beyazlatıcı Serum cilde ışıltılı ve canlı bir görünüm kazandırırken çil, cilt lekeleri ve cilt altındaki renk pigmentasyon problemlerini onarıyor. İlk kullanımdan itibaren, yoğun içeriği ve güçlü antioksidan etkisi sayesinde cildin zararlı dış etkenlerden korunmasına yardımcı oluyor ve cilt bariyerini güçlendirerek cildin nemli kalmasını destekliyor.

  • Kök Hücre Serumu cildin doğal yaşlanma sürecinin yavaşlamasını destekleyerek ciltte kalan akne, sivilce ve scarları onarıyor. İlk Kullanımdan itibaren gözle görülür bir onarım sağlar. Ayrıca cildi besleyerek esneklik kazanmasına yardımcı olurken cilt yüzeyinde kolajen etkisi sağlayarak pürüzsüzlük kazandırıyor.

  • Anti-Aging Serum yoğun formülü ile zamanla ortaya çıkan yaşlanma belirtilerine karşı, cilde ihtiyacı olan gerginliği geri kazandırmaya yardımcı oluyor. Nazobial çizgiler, kırışıklık, sarkma ve elastikiyet kaybında anında etki ile ilk kullanımdan itibaren gözle görülür onarım sağlıyor. Düzenli kullanımda kırışıklık görünümünün yumuşatılmasını destekliyor. Hyaluronik asit içeren formülü ile cildin daha pürüzsüz ve genç görünmesine yardımcı oluyor.

  • Somon DNA Serum cilt çukurlarını, derin yara izlerini ve gözenekleri onarırken çok iyi bir nemlendirici olan Hyaluronik Asit ile cildi besleyerek esneklik kazanmasına yardımcı oluyor. Salyangoz ekstresi ile cildin elastin sentezini destekleyerek esneklik kazandırıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün çok güzel. Farkı fark edebiliyorsunuz.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. New Essentials serum paketi

7. New Essentials serum paketi

New Essentials 3'lü Serum Paketi C vitamini serumu, kolajen serum ve 24 ayar altın içerikli yüz bakım serumundan oluşuyor.

  • C Vitamini Serum %99 c vitamini türevi ve hyaluronik asit ila esansiyel yağ asitleri içeren yüksek mukavemetli bir yağ çözeltisi, hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş %99 ascorbyl tetraisopalmitate ile gerçek bir cilt canlılığı sunuyor.

  • Kolajen Serum zamanla ortaya çıkan yaşlanma belirtilerine karşı koyup cilde ihtiyacı olan gerginliği ve temel yapı taşını geri kazandırırken içeriğindeki hidrolize kolajen ve protein ile cildin kolajen dengesini sağlamasına yardımcı oluyor. Hyaluronik asit ile güçlendirilen formül aynı zamanda beta-Glukan ile cildin protein sentezini oluşturmasına destek veriyor.

  • 24 Ayar Altın İçerikli Yüz Bakım Serumu içeriğindeki bileşenler ve altın parçacıkları sayesinde cildin nem dengesini koruyarak ışıldamasına, yaşlılık belirtilerini azaltarak cildinizin daha gergin ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Daha önce kaş serumu olan setini almıştım çok memnun kaldım. Bu sefer altın serumu merak ettiğim için bu seti aldım. Vitamin ve kolajen zaten harika.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Dr. EA Laboratories soyulabilir siyah maske

8. Dr. EA Laboratories soyulabilir siyah maske

Dr. EA Laboratories Soyulabilir Siyah Maske zengin biomineral içeriği ile cildi besleyerek sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

  • İlk uygulamada ciltteki tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlayarak siyah noktaları ortaya çıkararak temizliyor.

  • Cildin yağ yoğunluğunu gidererek parlak ve yağlı görünümünü alıyor.

  • Ciltte bulunan şişkinlikler ve kızarıklıkların azalmasını, zamanla yok olmasını sağlıyor.

  • Siyah nokta, akne ve sivilce gibi cilt sorunlarını gideriyor.

  • Kırışıklıkları fark edilecek bir şekilde azaltıyor.

  • Ciltte detoks etkisi yaratarak ciltteki ölü derilerin ciltten atılmasına yardımcı oluyor.

  • Hücre yenilenmesini sağlayarak, cildin canlı görünmesini sağlıyor.

  • Kan dolaşımını hızlandırıp cildin sağlıklı görünmesini sağlıyor.

  • Cildi olumsuz çevresel etkenlere karşı koruyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünü gelir gelmez kullandım ve çok memnun kaldım. Güzel temizliyor cildi, ilk kullanımda fark ediliyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. L'Oreal Paris cilt bakım seti

9. L'Oreal Paris cilt bakım seti

L'Oreal Paris 3'lü Cilt Bakım Seti nem terapisi, kivi tohumlu şeker peelingi ve saf kil detoks maskesinden oluşuyor.

  • Cildi kurutmadan detoks etkisi sağlayarak cildin ışıltısını açığa çıkarıyor. 

  • Hızlı gözle görünür sonuçlar sunuyor ve cildi temizlerken aydınlık bir görünüm kazandırıyor.

  • Cildin tazeliğini ve ışıltısını arttırıp cildin nefes almasını sağlayarak cildi kaliteli ve ışıltılı bir güzelliğe kavuşturuyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kil maskesini önceden kullanıyordum, çok güzel zaten. Nemlendiricisi bir harikaymış; çok memnun kaldım, sürdüğüm anda ferahlık hissi geliyor. 3'ü 1 arada çok güzel bir paket olmuş.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Clinique sivilce karşıtı cilt bakım seti

10. Clinique sivilce karşıtı cilt bakım seti

Clinique Sivilce Karşıtı 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Anti-Blemish temizleyici köpük arındırıcı losyon ve nemlendiriciden oluşuyor. 

  • Tıkalı gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildi fazla yağdan arındırıyor.

  • Akne tedavisi ve daha sonra oluşacak izlerin önlenmesi için günlük bakım sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bayağı iyi bir ürün. İlk kullanımda bile yüzdeki farkı oldukça net görüyorsunuz, sevdim. Bir aydır kullanıyorum, lekelerim ve sivilcelerim kalmadı nerdeyse.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Polosmart yüz bakım seti

11. Polosmart yüz bakım seti

Polosmart Yüz Bakım Seti siyah nokta ve yüz temizleme olmak üzere iki cihazdan oluşuyor. Siyah nokta sorununu ortadan kaldırırken temizleme fırçası ile cildin ölü hücrelerden temizlenmesi ve çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan lekelerin azalmasını sağlayabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''İnanılmaz iyi bir ürün. Hem fiyat hem işlev 10/10.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. 3D Productsale pembe kuvars doğal taş seti

12. 3D Productsale pembe kuvars doğal taş seti

3dproductsale Pembe Kuvars 2'li Seti pembe kuvars gua sha taşı masaj aleti ve rollerdan oluşuyor.

Pembe Kuvars

  • Yüz kaslarını ve cildi rahatlatıyor.

  • Gözenek tıkanıklığını giderip iltihabı azaltıyor.

  • Kan dolaşımını arttırarak cilt tonunu dengeliyor.

  • Cildin esnekliğini arttırıyor.

  • Şişlikleri ve kırışıklıkları azaltıyor.

  • Göz altındaki halkaları azaltıyor.

  • Toksinlerin giderilmesine yardımcı oluyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok beğendim. Buzdolabında bekletip sabah veya akşam temiz cilde serum ile uyguluyorum. Harika hissettiriyor.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nemo

Şu Polosmart markalı cihazı tek sevemeyen benim herhalde. Evde öylece duruyor hiçbir işe yaramadı bende.

Emirhan Ünal

lebelage aloe vera jel kore markaları arasında en öne çıkanlardan birisi :) tavsiye ederim.