Görüş Bildir
Haberler
Hayvanlara Zarar Vermeden Üretilen Ürünleriyle Son Dönemin En Sevilen Vegan Kozmetik Markaları

etiket Hayvanlara Zarar Vermeden Üretilen Ürünleriyle Son Dönemin En Sevilen Vegan Kozmetik Markaları

Ekin Avcı
20.11.2021 - 00:45

Son dönemde bilinçlenme ve duyarlılık arttıkça vegan kozmetik ürünlerine olan yönelim de arttı. Çoğumuz kozmetik alışverişimizi yaparken vegan ürünler seçmeye gayret gösteriyoruz. İşte bu aşamada sana yardımcı olacak vegan kozmetik markalarını bir araya getirdik. Vegan ürünleriyle kalbimizde taht kuran markalara ve en sevilen ürünlerine göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Ten makyajına başlamadan önce cildini makyaja hazırlamak, kusursuz bir makyaj için en önemli adımlardan biri. Eğer cildindeki kusurlu görünümü azaltmak ve ten makyajın öncesi pürüzsüz bir zemin elde etmek istiyorsan, yenilenen vegan formülü ile NYX Professional Makeup Pore Filler Primer Makyaj Bazı şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bu baz bir harika! Yağlı ve gözenekli cildim var ama bu ürün sayesinde fondöten daha bir güzel duruyor ciltte.''

Aveda

Aveda

Aveda Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Şampuanı yıpranmış saçları bitkilerin gücü ile nazikçe temizleyip güçlendirmeye ve onarmaya yardımcı oluyor. Saçın gücünü artırmak yeni bağlar oluşturup saça zarar verebilecek fazla sebum, ürün kalıntısı ve kiri nazikçe arındırıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Saçlarım inanılmaz dökülüyordu. Bu ürünü serumuyla birlikte kullandım. Gerçekten saçlarım kendine geldi ve dökülmez oldu.''

The Body Shop

The Body Shop

%97 doğal kökenli bileşenlerle üretilen The Body Shop Shea Body Butter cildi 96 saat boyunca nemlendirip doğal bir ışıltı veriyor. Plastik ambalajı dahil olmak üzere %100 geri dönüştürülmüş ve sürdürülebilir bir ürün. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''2 yıldır hiç değiştirmeden bu ürünü kullanıyorum. Nemlendirmesi çok güzel! Ben haftada iki kez peelingi ile beraber kullanıyorum.''

Juice Beauty

Juice Beauty

Tüm fondötenlerle uyum sağlayan Juice Beauty Phyto Pigments Illuminating Primer Luminous Makyaj Bazı cildi nemlendirirken hindistan cevizi alkanları ve organik gliserin ile yağı kontrol etmeye yardımcı oluyor. İnce çizgileri ve kırışıklık görünümünü kapatıyor. Şu an epey büyük bir indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok hafif bir ürün. Sürdüğüm anda cildim ışıl ışıl oluyor.''

Revolution

Revolution

Kolayca karıştırılabilen, yüksek pigmentli parlak ve mat renklerin bulunduğu Revolution Reloaded Velvet Rose Far Paleti şu an indirimde olan vegan içerikli ürünlerden biri.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün boyutu çok iyi; bu kadar büyük beklemiyordum. Ayrıca paketleme harikaydı, teşekkür ederim!''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın