Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Koklamaya Doyamayacağınız Muhteşem Kokulu Duş Jelleri

etiket Kendinizi Koklamaya Doyamayacağınız Muhteşem Kokulu Duş Jelleri

Cal Lightman
16.11.2021 - 08:15

Duş sonrası duş jelinizin kokusu tüm bedeninize sabitlensin isteyenlerden misiniz?

Kokusu kalıcı olsun diye uzun süre cildinize duş jelini uyguluyor hatta bekletiyorsanız bunu yapmaya artık ihtiyacınız kalmayabilir.

Teninizi rahatlatırken mis gibi kokutacak aromalara sahip duş jelleri için sizi içeriğimize alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nivea duş jeli.

1. Nivea duş jeli.

Nivea'nın krem kokusunu biliyorsunuzdur. İşte o muhteşem kokunun duş jeli hali... Tüm vücudunuzu kremsi dokusuyla nemlendirip, besleyip muhteşem bir ten kokusuna sahip olabileceğiniz Nivea duş jelinin fiyatı: 21,95 TL.

2. Vegan ürünlerin hastasıyız.

2. Vegan ürünlerin hastasıyız.

Vegan ürünlerin koku kalıcılığının düşük olduğuna dair bazı asparagas haberler duyduk. Çilek ve kiraz çiçeği kokularını seviyorsanız bir vegan ürünün ne kadar kalıcı ve tatlı kokabildiğini arındırıcı duş jeliyle deneyimleyebilirsiniz.

Fiyatı: 25,90 TL.

Çilek kokmayı sevenler için tavsiyedir. çok şekerli olmayan ama sizi şeker gibi hissettiren çok güzel bir koku ve his. kutulaması çok iyi ve kargo aşırı hızlıydı.

3. Rebul, dark spice duş jeli.

3. Rebul, dark spice duş jeli.

Maskülen kokuları seviyorsanız hiç beklemeden kullanmanız gerek ürün Rebul dark spice. Baskın kokusu tarçın olan duş jelinde bir çok baharat mevcut.

Fiyatı: 14 TL. 

Koku güzel. Kolonyasına göre yumuşak aynı koku.  Aldığım şey parfüm olmadığı için koku kalıcılığı olması gerektiği kadar. Duşta ferah ve güzel hissetmek yeterli. Başarılı buldum.

4. Yves Rocher, kahve çekirdekli duş jeli.

4. Yves Rocher, kahve çekirdekli duş jeli.

Kahve içmek için aynı şeyi söyleyemesek de kahveyi doğrudan cildimize uyguladığımızda ne kadar faydası olduğunu hatırlatmak isteriz. Yves Rocher duş jeli, kokusu, peeling özelliği ve kalıcılığıyla kesinlikle tercih ettiğinize pişman olmayacağınız bir seçim olacaktır.

Fiyatı: 41,93 TL.

5. Eyüp Sabri Tuncer duş jeli.

5. Eyüp Sabri Tuncer duş jeli.

Macadamia yağının en saf halinin vücudunuzla buluşması için yapmanız gereken yılların tecrübesine sahip Eyüp Sabri Tuncer duş jelini almak olacaktır. Kokusu ve cildinizde bıraktığı yumuşaklık hissi gün boyu sizi mutlu hissettirecektir.

Fiyatı: 23,28 TL. Burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın