Görüş Bildir
Haberler
HAYTAP, Vurduğu Ayıyı Yumruklayan 'Avcı' İçin Suç Duyurusunda Bulunacak

HAYTAP, Vurduğu Ayıyı Yumruklayan 'Avcı' İçin Suç Duyurusunda Bulunacak

Son dönemde ülke gündemindeki 'avcı terörü' haberlerine bir yenisi daha eklendi. Artvin'de köpekleriyle yavru ayıya işkence eden avcılar hafızlardaki yerini korurken Trabzon'da iki avcının vurarak öldürdükleri ayıyı yumrukladığı görüntüler ortaya çıktı. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) avcılarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAYTAP'ın Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde iki avcının bir ayıyı vurduktan sonra hayvanın başını yumrukladığı görülüyor. 

Görüntüler vatandaşların tepkisini çekerken avcıların cezalandırılmasını isteyen HAYTAP üyeleri savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

HAYTAP sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'HAYTAP'a gelen ayı katliam ihbarları bitmiyor. Şimdi de 2 ay kadar önce avcıların karıştığı başka bir kıyımın görüntüleri bizlere ulaştırıldı. Bizim ilk tespitlerimize göre yer Trabzon’nun Of ilçesine bağlı Ağaçseven köyü. Her iki şüphelinin de 4915 sayılı yasaya muhalefetten ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası almaları, silahlarına el koyulması gerekiyor. Pazartesi günü HAYTAP avukatları bu defa Of Savcılığı'na başvuru yapacak' ifadelerine yer verildi.

HAYTAP'ın paylaştığı görüntülere tepkiler 👇

HAYTAP'ın paylaştığı görüntülere tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birkaç gün önce Artvin'de bir yavru ayıya köpekleriyle işkence eden avcıya 33 bin TL para cezası verilmiş ve hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle soruşturma başlatılmıştı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
44
42
7
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Şu embesil sürüsü Anadolu'daki yaban hayatı kuruttu. Üstelik cehaletten prim yapan politikacılar sayesinde.

Pasif Kullanıcı

Şeref yoksunu iki tane insan artığı! Kalp yerine bok var göğüs kafesinizde.. başka bir izahı olamaz bu piçliğin

Lestat

Görsellerde dünyanın en tehlikeli canlısını görüyorsunuz, önlerinde de cansız yatan bir ayı var.