Görüş Bildir
Haberler
Hayatları Düşündüğünüz Kadar Kolay Değil! Dünyaca Ünlü 15 İsmin Sahip Oldukları Hastalıklar

etiket Hayatları Düşündüğünüz Kadar Kolay Değil! Dünyaca Ünlü 15 İsmin Sahip Oldukları Hastalıklar

Ünlülerin fotoğraflarını gördüğümüz zaman genelde hayatlarının sonsuz bir partiden oluştuğunu düşünüyoruz. Ama gerçekler biraz daha farklı, dünyanın en ünlü insanları olsalar bile bizler gibi sağlık sorunlarına sahipler. Biz de sizler için dünyaca ünlü insanların sahip olduğu sağlık problemlerini derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pamela Anderson: Hepatit C

1. Pamela Anderson: Hepatit C

Anderson'a 2002 yılında Hepatit C tanısı konuldu. Bu hastalık, 90'lı yıllarda evli olduğu kocası ile dövme yaptırırken aynı iğneyi kullandıkları için bulaştı. 13 yıldır hastalık için tedavi gördükten sonra, 2015'te yeni bir tedavi yöntemi ile tamamen kurtuldu.

2. Halle Berry ve Tom Hanks: Diyabet (şeker hastalığı)

2. Halle Berry ve Tom Hanks: Diyabet (şeker hastalığı)
  • Şu anda 52 yaşında olan Halle Berry neredeyse 30 yıldır şeker hastalığı ile mücadele ediyor. Bu süreçte ise hastalığını geriletme amacı ile birçok yiyecek ve içeceği hayatından tamamen çıkarttı.

  • Tom Hanks de aynı durumda. 20 yıldır vücudundaki yüksek şeker oranı ile mücadele ediyor.

3. Tom Cruise: Disleksi

3. Tom Cruise: Disleksi

Tom Cruise'un çocukluğu çok da kolay geçmemiş çünkü disleksi okumayı ve yazmayı öğrenmede güçlük çekme hastalığı. Gittiği her okulda bu rahatsızlığından dolayı aşağılanan Cruise, kendini oyunculuk yeteneğine verdi.

4. Angelina Jolie and Shannen Doherty: Mastektomi (meme ameliyatı)

4. Angelina Jolie and Shannen Doherty: Mastektomi (meme ameliyatı)
  • Shannen Doherty, 2015 yılının yaz mevsiminde önceki müdürüne dava açtı. Davaya göre, müdürü sağlık sigortası kağıtlarında hata yapmıştı ve bu yüzden Shannen meme kanseri için gerekli olan tedaviyi alamamıştı. Shannen neredeyse 4 yıldır kanserle mücadele ediyor, meme kanserini durdurmak için tek göğsünü aldırdı. 

  • Yıllar önce Angelina Jolie de aynı durumdaydı. Annesi ve teyzesi genç yaşlarında bu genetik hastalık nedeniyle yaşamlarını kaybettiler. Birçok araştırmanın artından Jolie geleceği için mastektomi olmaya karar verdi. Çünkü yaptırdığı testler sonucunda gelecekte kanser olma olasılığının %87 olduğunu öğrendi.

5. Michael J. Fox: Parkinson Hastalığı

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sarah Hyland: Böbrek Displazisi (böbreklerde doğuştan var olan yapı bozukluğu)

7. Michael Phelps: ADHD (Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu)

8. Mila Kunis: Görme bozukluğu

8. Mila Kunis: Görme bozukluğu

Mila Kunis'in uzun yıllar boyunca gözlerinden bir tanesi görmüyordu. 2010 yılında olduğu ameliyat ile görüşü düzeldi ama düzelene kadar bu durum herkesten sır gibi saklandı.

9. Hugh Jackman and Khloé Kardashian: Cilt kanseri

9. Hugh Jackman and Khloé Kardashian: Cilt kanseri
  • 2013'de Hugh Jackman'e cilt kanseri teşhisi konuldu. O günden beri oyuncu kemoterapi tedavileri gördü ve 6 kere ameliyat oldu. 

  • Kardashian kardeşlerin en küçüğü olan Khloe de 10 yıldır cilt kanseri ile mücadele ediyor. Sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımın altında 2008'de cildinde bir tümöre rastlandığını duyurdu. Gördüğü tedaviler sayesinde hastalık durduruldu.

10. Daniel Radcliffe: Dispraksi (koordinasyon bozukluğu)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yolanda Hadid: Lyme hastalığı

11. Yolanda Hadid: Lyme hastalığı

2012 yılında Yolanda Hadid yeni kitabını çıkarttığı zaman bütün dünya, Lyme hastalığı tanısı konulduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini öğrendi. Dünyaca ünlü 2 modelin annesi olan Yolanda, kitabında hem hastalıktan hem de bu hastalığın bir sonucu intihar düşüncelerinden bahsediyor. Uzun bir tedavi sürecinden sonra Yolanda eski sağlığına kavuştu.

12. Prens Charles: Alzheimer hastalığı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
279
135
28
16
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?