Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Aşkıyla Nasıl Tanışacaksın?

Hayatının Aşkıyla Nasıl Tanışacaksın?

Begüm
30.06.2022 - 20:04

Bakalım hayatının aşkı seni nerede, nasıl bekliyor ve ne zaman karşılaşıcaksınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. İlk görüşte aşka inanır mısın?

3. Senin için ilişkide olması gereken en önemli şey hangisi?

4. Senin için romantik tatil bunlardan hangisidir?

5. Sence aşk hangi mevsimde yaşanır?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sen boş vakitlerini nasıl değerlendiriyorsun?

7. Seni sevene mi gidersin yoksa sevdiğine mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kitapları karıştırırken!

Evet hayatının aşkı ile bir kitap hakkında konuşurken veya bir kitabı incelerken karşılaşacaksın. Ortak zevkleriniz sizi bir anda birbirinize yaklaştıracak ve çok keyif alacaksınız. Böyle romantik hikayeleri barındıran romantik bir ortamda yaşanan karşılaştırma herkese çok iyi gelecek. Ee kütüphanede, kitapçılarda gözünü dört açman gerekiyor artık!

Yolda!

Evet senin gibi özgür ruhlu biri hayatının aşkıyla yolda karşılacak. Bir anda olacak. Gittiğin, keşfetmeye çıktığın bir yerde hayatının aşkını bulacaksın ve bir şekilde bu yolda olma aşkı sizi bir araya getirecek ve konu konuyu açacak. Gerçekten ruh eşini bulduğunu tam o anda anlayacaksın!

Telefonda!

Evet sanal dünyanın artık hayatımıza entegre olduğu bu dünyada sen hayatının aşkı ile telefonda, aplikasyon üzerinden tanışacaksın. Bir bakacaksın tarzı tamamen sana uygun ve konuşmaya başlayacaksınız. Böylece hızlı bir şekilde hayatının aşkını tanıma fırsatı yakalayacaksın. Seninki ilk görüşte telefondan aşk olacak!

Partide!

Evet sen hayatının aşkıyla partide deli gibi eğlenirken tanışacaksın. Parti ortamlarının tozunu artırırken keyifli bir şekilde eğlenirken bir anda onu göreceksin. Aynı ortamlarda takıldığın, deli gibi eğlenebileceğin hayatının aşkı ile dans bile edebilirsin. Evet artık tüm partilere katılmak için hazırlan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
97
94
86
52
24
17
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kitapları karıştırırken! Evet hayatının aşkı ile bir kitap hakkında konuşurken veya bir kitabı incelerken karşılaşacaksın. Ortak zevkleriniz sizi bir anda bi... Devamını Gör

Necla Kaplan

Yolda

bende ki de yolda çıtkı. Bence ama burada yoldan kasıt internet üzerinde sörf yapmayı da kast ediyor olabilir. Ve ben bu yolculukta senin yorumuna denk geldi... Devamını Gör