Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Film Olsa, Hangi Yeşilçam Yıldızı Başrol Olurdu?

etiket Hayatın Film Olsa, Hangi Yeşilçam Yıldızı Başrol Olurdu?

Osman Avcı
02.07.2014 - 15:57 Son Güncelleme: 02.07.2014 - 18:49

Hayatın film olsa, hangi Yeşilçam yıldızının başrol olacağını hiç düşündün mü? Bu test, bunun cevabını veriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle... Ağzını burnunu kırcağın/saçını başını yolacağın bir kötü seç!

2. Tanımadığın birisi seni Facebook'tan mesaj atmış ve tanışmak istiyor. Ona nasıl bir cevap verirsin?

2. Tanımadığın birisi seni Facebook'tan mesaj atmış ve tanışmak istiyor. Ona nasıl bir cevap verirsin?

3. Kemal Sunal'ını seç!

4. Şu hayattaki önceliğin hangisidir?

5. Bu akşam yapacak hiçbir işin yok! Hangi filmi izlesen ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, aldatma kavramıyla ilgili ne düşünüyorsun?

7. Peki filmini hangi Yeşilçam yönetmeni yönetsin?

8. Son olarak... Hayatının filmine bir de film müziği seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her daim sultan: Türkan Şoray!

Her daim sultan: Türkan Şoray!

Bütün şarkılar, şiirler sana. Kaç kalp kırdın, kaç insanın en ulaşılmazı oldun bir bilsen, ah bir bilsen!.. Menekşe gözlerin hülyalı ve dahi bakışların çok manalı. Sevmelere doyulmazsın ayrıca; bir adet KARAGÖZLÜsün kısaca. Filme gerek yok, gözlerini sayfalara dökmek mümkün olsa, anayasa olur o, meclisten 0 retle geçer.

Sen bu oyunu bozarsın ülen: Kadir İnanır!

Sen bu oyunu bozarsın ülen: Kadir İnanır!

Bol bol tatava yapanların, goygoyda sınır tanımayanların en korkulu ayarısın. Sinirin dünya markası, ki sinirlenmekte genelde haklı olursun. O fena tokadını yiyen dünyayı bulanık görür artık, aman aman evlerden ırak! Ayrıca sevdi mi tam sever, terk etti mi tam terk edersin. Yarım işler hiç sana göre değil yani. Son olarak, oyun bozmada üstüne yoktur, Tatar'ların en Ramazan'ı!

Kınalı Yapıncak: Hülya Koçyiğit!

Kınalı Yapıncak: Hülya Koçyiğit!

Hayatın film olsa, başrolde oynayacak kişi, hiç şüphesiz Hülya Koçyiğit olurdu. Bu yüzden seni tanımlayan en doğru kelime naif. Oldukça hassassın, çoğu kişinin pas geçebileceği bir olayda senin o buğulu gözlerin anında yaşarabilir.

Çirkin Kral: Yılmaz Güney!

Çirkin Kral: Yılmaz Güney!

Eh be abim, var mı senin kadar afilisi. Yeminle yok. Silah eline yakışır, attığını da vurursun. 'Silah kakadır' diyenlerse halt etmiş afedersiniz. Çünkü dünya onlar gibi çocuklara göre hiç değil. Kendini ve çevreni korumak için, namertlere karşı silah kullanmak her zaman gereklidir. Bir de sana çirkin demişlerse de, söz konusu sen olunca 'güzellik/yakışıklılık görecelidir' sözü kanun olur, bakanlar kurulundan geçer. Krallığına ise laf eden hayvan olsun hayvan :)

Hep güzel, en güzel: Gülşen Bubikoğlu!

Hep güzel, en güzel: Gülşen Bubikoğlu!

Sen tam bir gönül çalansın. Şu ana kadar kaç gönlü yaktın,sayısı bilinmiyor. Üstünden geçip gittiğin, reddettiğin, yüz vermediğin adamları yan yana dizsek buradan köye yol olur. Güzelsin çünkü, hem de Allah vergisi. Fakat bir de üstüne asil, bir de çekicisin. Sana aşık olmayan adam, adam yurduna sokulmaz, lafı dinlenmez, ona kız verilmez kısaca. Hayırsızdır o hayırsız, ey dünyanın en güzel kadını!

Jönlerin şahı: Tarık Akan!

Jönlerin şahı: Tarık Akan!

Üstad, vallaha senin gibisi daha gelmedi. Herkes senin gibisini bunca zamandır aradı; ama cık! Öncelikle çapkınsın: Bakışından, muhabbetinden kaçacak hatun kişi bu memlekette pek yok (şimdi yalan olmasın, Amerika'yı-Avrupa'yı pek bilemiyoruz). Güzele düşkünsün çünkü; ve bu zaafından dolayı kimseden  özür dileyecek halin de yok. Sen filmi boşver yani, taktik kitabı yaz ki, yararlanalım değil mi ama :)

En Avrupaisi: Filiz Akın!

En Avrupaisi: Filiz Akın!

Yok yok sen Türk olamazsın. Türk'e dediğimiz bir şey yok da, sen benzemiyorsun yani. Seni elinde kruvasan+kahvenle, kafanda beretle, Champ Elysees'de otururken gören Fransız zanneder hiç şüphesiz. Hem de öyle bir Avrupalı ki, Brigitte Bardot'yu, Ingrid Bergman'ı iş görüşmesine alıp 'biz size dönüş yapacağız' diye geçiştirirsin o derece. Sarı saçına, fındık burnuna tüm kıta Avrupası feda olsun kısaca :)

9. Pardon abi: Cüneyt Arkın!

9. Pardon abi: Cüneyt Arkın!

Heyyyytt! Sana yanlış yapmak mı, aman Allah affetsin! Yanlış yapan yapsın canım, özgürlük var da, gözü morarmış, kafası şişmiş, kaşı açılmış bilsin de kendisini, sonra yanlış olmasın :) Malkoç'un oğlusun sen çünkü. Kanuni'nin fedaisi ve dahi kahpe Bizans'ın korkulu rüyasısın. Buna rağmen Bizans kraliçesinin de gönlünü çalmayı bilirsin, insan hayret ediyor bazen :)

Söz Fato'da: Fatma Girik!

Söz Fato'da: Fatma Girik!

Hayatın film olsa, hiç kuşkusuz seni Fatma Girik oynardı. Bir kere mizacın oldukça sert. Sonra, sevmenin, kendini adamanın, bağlanmanın en afilisi sendedir; ancak öyle saçma sapan aşk böcüklerinden asla değilsin. Çünkü gerçekçisin, akılcısın ve de tecrübelisin. Anadolu gibisin yani. Ancak Anadolu'nun 'kara' tarafı değil, gözlerin gibi 'masmavi' tarafı ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
56
31
20
8
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birgül Masal Koç

Hep güzel, en güzel: Gülşen Bubikoğlu! Sen tam bir gönül çalansın. Şu ana kadar kaç gönlü yaktın,sayısı bilinmiyor. Üstünden geçip gittiğin, reddettiğin, yüz... Devamını Gör

Esra Gündüz

Kınalı Yapıncak: Hülya Koçyiğit! Hayatın film olsa, başrolde oynayacak kişi, hiç şüphesiz Hülya Koçyiğit olurdu. Bu yüzden seni tanımlayan en doğru keli... Devamını Gör

Sergül Keskin

Hep güzel, en güzel: Gülşen Bubikoğlu!