Görüş Bildir
Haberler
Hayat Damarlarımızdan Biri Olmuş Game Of Thrones'un 8. Sezonunda Yaşanmasını İstediğimiz 27 Sahne

Hayat Damarlarımızdan Biri Olmuş Game Of Thrones'un 8. Sezonunda Yaşanmasını İstediğimiz 27 Sahne

A. Ece
23.03.2019 - 11:17

Game Of Thrones'ta sona yaklaşılırken hepimiz biraz hüzünle doluyoruz. Uzun yıllardır izlediğimiz bu karakterler gerçekten hayatımızda bir yer edindi çünkü! Çektikleri acılar, mutluluklar ve savaşlar bizim için de önem arz etti. E doğal olarak onların mutluluğu bizi de mutlu etti.

BuzzFeed kaynaklı içeriğimizde finalden önce Game Of Thrones'da yaşanmazsa içimizde ukde kalacak anlardan bahsettik:

Spoiler içerir!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jennaguillau...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gendry ve Arya'nın bir araya gelmesi.

Arya, Gendry'yi en son Melisandre'ye satıldığında görmüştü ve bu durum onu oldukça üzmüştü. Üzerinden yıllar geçen bu olayın ardından ikilinin muhtemelen birbirlerinin hayatta olduğundan haberleri yok. Fakat hatırlarsanız Gendry 7. sezonda Jon Snow'un yanında savaşmaktaydı, ama aralarında Arya hakkında bir konuşma geçmemişti. Umuyoruz ki senaristler bizi Arya ve Gendry'nin kavuşmasından mahrum bırakmazlar.

2. Jon ve Arya'nın kavuşması.

Bir üst maddeden daha önemli bir kavuşma anı varsa o da Arya ve Jon arasında gerçekleşmesini umduğumuz kavuşma! Bu ikiliyi 1. sezonun başında sadece 2 bölüm için birlikte görmüş olsak da, aralarındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu Jon'un Arya'ya İğne'yi vermesinden ve Arya'nın Kışyarı'na Jon'un adını duymasının ardından dönmesinden anlayabiliriz. Ayrıca 7. sezonda Jon Arya'yı görmenin onu ne kadar mutlu edeceğinden de bahsetmişti. Sezonun sonunda ise Arya Kışyarı'na gelmiş, Jon ise oraya dönüyordu. Yani muhtemelen bu kavuşmayı 8. sezonun 1. bölümünde göreceğiz. Ağlamaya hazır olun!

3. Jon ve Bran'ın kavuşması.

Bu ikiliyi ekranda bir arada çok fazla göremesek de, aralarındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu ve Jon Sur'a gitmek için evden ayrıldığında Bran'ın komada olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Jon'un Bran'a karşı özleminin de oldukça fazla olduğundan eminiz. Ayrıca Bran'ın anlatması gereken birçok şey var!

4. Jon'un aslında kim olduğunu sindirebilmesi için yeterli süre geçmesi.

6. sezonun sonunda Jon'un kimin çocuğu olduğunu, 7. sezonda ise gerçek adını ve soyadını, bir Targaryen olduğunu öğrenmiştik. Bu durum Jon'u tahtın asıl varisi haline getirmekle birlikte davasını Daenerys'inkinin önüne koyuyordu. Ayrıca bu durumda Daenerys, Jon'un halası oluyor. Her ne kadar Jon'un bu gerçeği öğrenmesi için can atıyor olsak da, bunu sindirmesi için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Sezonun sadece 6 bölüm olacağı düşünülünce de, bu pek olası görünmüyor.

5. Jon'un Kışyarı'ndaki anıt mezarlarda Lyanna Stark'ın heykelini ziyaret etmesi.

Jon'un gerçekle yüzleşmesinin ardından asıl annesiyle bu şekilde de olsa bir yüzleşme yaşaması gerektiği apaçık ortada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jon ve Dany'nin gerçeği öğrenmelerinin ardından aralarının bozulmaması ve güçlenmeleri.

Game of Thrones evreninde bu ikilinin ilişkisini sorgulamak bize düşmüyor fakat en azından Dany'nin Jon'u bir tehdit olarak görmemesini umuyoruz.

7. Daenerys'in doğum yaparken ölmemesi.

Bu sezon Dany büyük ihtimalle ölecek. Fakat ölümünün doğumdan dolayı olmamasını, bu kadar şeyin ardından en azından savaşırken olmasını umuyoruz!

8. En azından bir ejderhanın hayatta kalması.

Dürüst olmak gerekirse ejderhaların hepsinin yaşayacağını düşünmüyoruz. Sonuçta bu Game of Thrones. Ama umarız en azından bir tanesi kalır...

9. Hayalet'i daha fazla görmek.

Ejderhalar Daenerys için neyse Hayalet de Jon için o. Aralarındaki ilişki oldukça önemli. Buna rağmen Hayalet son birkaç sezondur hikayede neredeyse hiç yer almadı. Kurtların dizide yer alması oldukça pahalı bir işlem olsa da, birden yok olduklarını görmek oldukça büyük bir hayal kırıklığına neden oluyor. Neyse ki bu sezon kendisini göreceğimiz söyleniyor, umarız yaşar.

10. Nymeria ve sürüsünün birkaç akgezen öldürmesi.

Sonuçta o kadar yılın ardından 7. sezonda Arya'nın karşısına çıkmasının bir nedeni olmalı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arya ve Tazı'nın yeniden bir araya gelmesi.

Arya, Brienne tarafından dövüldükten sonra Tazı'yı ölüme terk etmiş olsa da, aslında onu ne kadar önemsediğini hepimiz biliyoruz. 7. sezonda Arya'nın hayatta ve iyi olduğunu duyunca Tazı'nın ne kadar sevindiğini hepimiz gördük. Bir araya geldiklerini görmenin ne kadar güzel olabileceğini siz tahmin edin!

12. Sansa ve Tazı buluşması.

Tazı'nın Sansa'yı ne kadar önemsediğini hepimiz biliyoruz. Birlikte Kral'ın Şehri'nde geçirdikleri zamanda Tazı onu hep korumuştu. Şimdi ikinin de çok yol kaydetmesinin ardından bir araya gelmeleri güzel olurdu.

13. Clegane kardeşlerin savaşması.

Yıllardır görmeyi heyecanla beklediğimiz Dağ x Tazı savaşı gerçekleşmezse gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrarız! Yayınlanan fotoğraflarda bir arada göründükleri düşünülürse, gerçekleşecek gibi duruyor.

14. Sansa ve Daenerys'in anlaşması.

7. sezonun en saçma sorunlarından biri Arya ve Sansa arasında yaşananlardı. Eğer bu tarz bir anlaşmazlık Sansa ve Dany arasında da yaşanırsa gerçekten haya kırıklığına uğrayacağız.

15. Tyrion'ın Daenerys'i Jon'dan kıskanmaması ve ona aşık olmaması.

15. Tyrion'ın Daenerys'i Jon'dan kıskanmaması ve ona aşık olmaması.

Çoğu kişi Tyrion'ın 7. sezonda Jon ve Dany sahnesi sırasında kamara dışında sinirli bir şekilde duruşunu Dany'ye aşık olduğuna yorması kesinlikle şaşırtıcı değil. Fakat biz gerçekten böyle bir durumun var olması durumunda senaryonun oldukça sıkıcılaşacağını düşünüyoruz. Ayrıca Tyrion kesinlikle Daenerys'ten daha eğlenceli birisini hak ediyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tyrion ve Sansa'nın kavuşması.

Bu ikilinin evli olduğu zamanları hatırlıyor musunuz? Tyrion Kral'ın Şehri'nde Sansa'ya iyi davranan sayılı kişilerden biriydi, tıpkı gücünü ve hayatta kalma becerilerini fark eden ilk kişi olduğu gibi. Bu kavuşma da bizi oldukça mutlu edecek kavuşmalardan biri.

17. Bran'ın "Bran" olması.

Üç Gözlü Kunguz olmanın Bran üzerindeki etkisini hepimiz gördük. Geçmişi, geleceği ve şu an olan her şeyi görebilme yetisi Bran'ı duygusuz bir insan haline getirdi ve açıkçası bu durum onun öldüğünü görmekten bile daha üzücü. Umuyoruz ki az da olsa duygu belirtisi gösterir.

18. Bran ve Jaime'nin karşılaşması.

Hepimizin bildiği gibi Jaime bu sezon Kışyarı'na gidiyor. En son oradayken Bran'ı camdan atmıştı. Tabii ki artık o zaman olduğu adam değil, bu yüzden de ikilinin karşılaşması oldukça ilginç olabilir.

19. Jaime ve Brienne kavuşması.

7. sezonun sonunda kısacık bir Jaime ve Brienne kavuşmasına şahit olmuş olsak da, açıkçası birlikte uzun aylar geçirmiş bu ikiliden daha duygusal bir kavuşma sahnesi beklemekteyiz. Ayrıca Jaime ve Brienne'in aynı tarafta savaştığını görmek gerçekten heyecan verici olacak!

20. Volanqar Kehaneti'nin bir sonuca varması.

Kurbağa Maggy'nin kehanetinin ardından Cersei'nin uzun süredir içinde taşıdığı korkulardan biri de volanqar'ı (erkek kardeşi) tarafından öldürülmek. Cersei bu kardeşin Tyrion olacağına inanıyor fakat popüler bir teoriye göre bu kişi aslında Jaime. İkiz olsalar da Jaime Cersei'den sonra doğdu ve açıkçası hikayenin böyle ilerlemesi daha heyecanlı olurdu. Tabii, birbirlerini de öldürebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Theon'un günahlarından tamamen arınması.

Kabul edelim ki yaptığı her şeye rağmen, Theon gerçekten zorlu yollardan geçti. Neyse ki sonunda yeniden kendisi olmaya başlıyor. Umarız dizi finale ermeden yeniden eski Theon olduğunu görürüz.

22. Yara'nın hayatta ve özgür olması.

Euron Yara'yı yakaladığında hangimiz sinirlenmedik ki? Umuyoruz ki Yara Theon tarafından kurtarılacak ya da bir şekilde kaçacak. Nasıl olursa olsun yaşasın yeter. Kendisini Ak Gezenler ile savaşırken görmeyi çok isteriz!

23. Euron Greyjoy'un ölümü.

Euron karakteri ne kadar ilginç olursa olsun hayranların sevemediği karakterlerin başını çekiyor. Joffrey ve Ramsey'nin ölümünün ardından en nefret edilen kişi bile olabilir. Sezon sonunda kendisini önemli yerlerde değil, ölmüş olarak görmenin finale katkı sağlayacağından eminiz.

24. Missandei ve Gri Solucan'ın hayatta kalması ve mutlu olması.

Bu ikilinin arasındaki aşk dizinin en saf ve en güzel dokunuşlarından biri. Tek temennimiz ayrılmadan, mutlu, güzel bir hayat sürmeleri... Tabii kimi kandırıyoruz, Game Of Thrones evreninde kimse böyle bir hayat süremez.

25. Jon dahil bütün Stark çocuklarının olduğu, anılardan bahsettikleri bir sahne.

25. Jon dahil bütün Stark çocuklarının olduğu, anılardan bahsettikleri bir sahne.

Hayattaki tüm Starklar ile birlikte içimizi ısıtırken kalbimizi dağlayacak bir sahne istemek çok mu? Ned'den bahsettikleri, birlikte güldükleri ve hüzünlendikleri sahnelere çok ihtiyacımız var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Kışyarı'na dair bir şeylerin ayakta kalması.

Kışyarı'nın kendisi de en az Starklar kadar dert çekti. Yakıldı, yağmalandı, kuşatıldı... Dizi için büyük bir önemi olan bu yer ayrıca Ak Gezenler'in uğrayacağı ilk nokta. Umuyoruz yerle bir olmaz.

27. Gece Kralı'nın ölmesi.

Çünkü valar morghulis.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
42
10
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?