Görüş Bildir
Haberler
Hava Muhalefeti Nedeniyle Uçuşlar İptal mi? 22 Ocak Hangi Uçak Seferi İptal Oldu? Güncel İptal Olan Uçuşlar...

Hava Muhalefeti Nedeniyle Uçuşlar İptal mi? 22 Ocak Hangi Uçak Seferi İptal Oldu? Güncel İptal Olan Uçuşlar...

Günlerdir Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan kar yağışı dün akşam saatlerinde İstanbul'da da etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da başlayan yağışlar ve hava sıcaklıklarındaki düşüşün günlük hayatı olumsuz etkiledi. Hal böyle olunca Uçak seferleri iptal mi? Sorusu seyahat edeceklerin gündeminde yer alıyor. Peki 22 Ocak Cumartesi hangi uçak seferleri iptal? Hafta sonu THY, Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşamdan beri en çok araştırılan sorulardan biri olan uçuşlar iptal mi sorusunun cevabı belli oldu. Bilindiği üzere Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan İstanbul hava durumu raporuna göre İstanbul'da önümüzdeki 4-5 gün boyunca yoğun kar yağışı bekleniyor. Bu durumda sefer iptali olan uçakların listesi de haberimizde yer almaktadır.

THY Basınından Açıklama

THY Basınından Açıklama

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz.' ifadelerini kullandı.

Güncel İptal Olan Uçuşlar Listesi

Güncel İptal Olan Uçuşlar Listesi

İstanbul Havalimanı varışlı ve kalkışlı uçuşlar için ise şu ana kadar herhangi bir iptalin söz konusu olmadığı öğrenildi. 

İSTANBUL HAVA LİMANI İPTAL EDİLEN UÇUŞLARIN LİSTESİ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın