Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 28 Ekim Cuma Yağmur Yağacak mı?

Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 28 Ekim Cuma Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
28.10.2022 - 01:18

Haftanın son iş gününde plan yapmak isteyen pek çok vatandaş ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Son haftalarda yaşanan düşük sıcaklıklar geçerek yerini mevsim normallerine bıraktı. Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte 28 Ekim Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bugün (28 Ekim Cuma) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (28 Ekim Cuma) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan'ın kuzey çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Ardahan'ın kuzey çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların batı ve güney bölgelerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

28 Ekim Cuma Ankara Hava Durumu

28 Ekim Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklığın 16 derece, en düşük sıcaklığın ise 5 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlene kadar çok bulutlu geriye kalan zamanlarda az bulutlu olması bekleniyor.

28 Ekim Cuma İstanbul Hava Durumu

28 Ekim Cuma İstanbul Hava Durumu

İstabul'da bugün hava sıcaklığının en yüksek 19 derece, en düşük 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise sabahın erken saatlerinde puslu, diğer saatlerde az bulutlu olması bekleniyor.

28 Ekim Cuma İzmir Hava Durumu

28 Ekim Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığı 27 derece, en düşük ise 13 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu güneşli ve rüzgarlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın