Görüş Bildir
Haberler
Hastalarla İlgilenen Doktoru 'Ben Daha Acilim' Deyip Darp Etti!

Hastalarla İlgilenen Doktoru 'Ben Daha Acilim' Deyip Darp Etti!

Eray İspir
05.07.2022 - 21:04 Son Güncelleme: 06.07.2022 - 00:04

Ordu'da hastanenin acil servisinde bir hasta ile ilgilenen dokturu 'ben daha acilim' diyerek darp ettiği iddia edilen G.G gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastaneden beyaz kod ihbarı gelmesi üzerine polis ekipleri sevk edildi.

Hastaneden beyaz kod ihbarı gelmesi üzerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. Hastaneye gelen G.G, iddiaya göre bir başka hastaya müdahale eden doktorlardan ‘ben daha acilim’ diyerek, önceliğin kendisine verilmesini istedi. 

Bu sırada Güzel ile hastanenin acil servisinde görevli pratisyen hekim A.Y arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.G, A.Y'yi darbetti. 

Beyaz kod ihbarı üzerine hastaneye gelen polis ekipleri,G.G'yi gözaltına aldı. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Güzel, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. G.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
23
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ben artık kendi olamadıkları beceremedikleri yerlere geldikleri için doktorların kıskanıldığından darp edildiğini düşünüyorum sadece aşağlık kompleksi olan y... Devamını Gör

tom lee jones

amk isidlisi sen acil olsan nasil hareket edebiliyorsun it?var yaturkiyede acile gidenlerin yizde 85 i cakma dangoz yalanci.

Zeynep Güvenç

Ya işte. Bağğğzı dr'lar da diyenler. İşte bu bencillikler çoğunlukla şiddetin sebebi. Baağğzı dr'ların somurtkan olması değil. Bu koşullarda gülüp oynasak, b... Devamını Gör