Görüş Bildir
Haberler
Hastalandı Diye İşten Çıkarıldı: Kalbi, Yerine Başkasının Alınmasına Dayanmadı

etiket Hastalandı Diye İşten Çıkarıldı: Kalbi, Yerine Başkasının Alınmasına Dayanmadı

Antalya'da, hastalanması üzerine aldığı 5 günlük raporun ardından ücretsiz izne çıkarılan özel güvenlik görevlisi Mahmut Nedim Yenicil ziyaret için iş yerine gitti. Yenicil, yerine başka bir kişinin alındığını görünce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığına göre Nedim Yenicil, 30 Mayıs günü saat 21.34’te Kepez'in Çankaya Mahallesi’nde bir sitenin güvenlik kulübesinde hayatını kaybetti. 

Ajansın aktardığına göre 5 ay önce özel güvenlik şirketinde işe başlayan ve bir çocuk babası olan Nedim Yenicil, rahatsızlığı nedeniyle Ramazan Bayramı arifesinde hastaneye başvurdu.

"Rapor alan arkadaşımız raporu bittikten sonra başlamasın"

"Rapor alan arkadaşımız raporu bittikten sonra başlamasın"

5 gün rapor verilen güvenlikçi Yenicil, raporun fotoğrafını çekip, iş yerine ait WhatsApp grubunda paylaştı. 'Müdürüm ben rahatsızlandım. Doktor 5 gün rapor yazdı' dedi.

Raporu gören şirket sahibi C.D. de 'Rapor alan personel arkadaşımız raporu bittikten sonra başlamasın. Öncelikle ücretsiz izne çıkaralım' yanıtını verdi.

Kalp krizi geçirdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Kalp krizi geçirdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Ücretsiz izne çıkarılan ve 30 Mayıs günü akşam saatlerinde çalıştığı sitenin güvenlik kulübesine giden Yenicil, yerine başka bir kişinin işe alındığını gördü. Aniden fenalaşan Yenicil, önce duvara çarptı, ardından koltuğa yığıldı. 

Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Mahmut Nedim Yenicil, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yapılan otopside, Yenicil’in kalp krizinden öldüğü belirlendi.

Görüntülerde ise elindeki telefona bakan Yenicil’in aniden fenalaştığı, geriye gidip duvara çarptığı ve koltuğa yığıldığı görülüyor. Yenicil’e, ilke müdahale eden ise yerine başlayan güvenlik görevlisi oluyor..

"Başsağlığı bile dilemediler"

"Başsağlığı bile dilemediler"

Yenicil’in mesai arkadaşı Mustafa Kemal Erten, arkadaşının iş akdinin ücretsiz izinden sonra sonlandırılacağının kendisine de söylendiğini belirterek şunları kaydetti:

'Ben de bu durumu Nedim’e anlattım. İşten çıkarılacağını öğrenen arkadaşım, sürekli çalıştığı iş yerine giderdi. Bir umutla tekrar işine geri dönmeyi düşünüyordu. Bunun sinir ve stresiyle en son gittiği gün kalp krizi geçirip vefat etti. Şirket yetkilileri aileyle ilgilenmedi. Hatta başsağlığı bile dilemediler. Arkadaşım evli, 15 yaşında liseye giden oğlu, bakmakla yükümlü olduğu yaşlı annesi vardı. Yeni motosiklet almıştı. Bunun borcu devam ediyordu.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
302
51
16
13
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
joe hill didnt die

Şirketin adını neden yazmadınız? Veya bu merhametsiz itin ismini niye yazmaktan çekindiniz? Sizin gibiler olduğu sürece bu herifler başımıza bela olmaya deva... Devamını Gör

Ancient Guy

Haberde ifşa ederek hedef göstermek anayasal suç çünkü.

Ahmet Güney

Allah bildiği gibi yapsin o şirket yetkililerini

Adam

Ben buraya ekonomi o kadar kötü ki insanlar kendini yakıyor intihar ediyor işini kaybettiği için kalp krizi geçiriyor gençler hayat kazanma konusunda kaygılı... Devamını Gör