Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Karakterini Seç, En Baskın Karakter Özelliğini Söyleyelim!

etiket Harry Potter Karakterini Seç, En Baskın Karakter Özelliğini Söyleyelim!

31.05.2018 - 15:31

Harry Potter severler buraya! 

Yapman gereken çok basit, şıklarda verilen karakterlerden en sevdiğini seç; biz de sana baskın karakter özelliğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvenilir!

Güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin güvenilir olman! Etrafındaki insanlardan sonsuz güven kazanmışsın ve bunu sonuna kadar hak ediyorsun. En zor zamanlarında yanlarında olmak, en büyük sırlarını paylaşmak sana da güç veriyor. Samimiyet senin için oldukça değerli. Tabii, birine güvendiğinde senin gibi olmasını bekliyorsun. Ne diyelim, hayatta hep kendin gibi insanlarla karşılaşman dileğiyle!

Cesur!

Cesur!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin cesur olman! Cesaretin sana hayatında yön veriyor ancak bu asla hırsına kapılıp yanlış adımlar atmak demek değil. Zor durumları seviyorsun ve stresle başa çıkmak senin için çocuk oyuncağı. Baskı altında kalmak asla gözünü korkutmuyor. Kısacası, senin hayatında vazgeçmek yok!

Hırslı!

Hırslı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin hırslı olman! Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o da kuşkusuz mücadele olurdu. Her insan gibi sen de pek çok konuda sıkıntı çekebilirsin ama, motivasyon ve odaklanma konusunda asla! Hedefe kitlendiğin anlarda hiçbir şey seni yolundan edemez. Ancak sana tek önerimiz, sadece hırslarına kapılıp hareket etmemen. Çünkü bu durum sana sonunda başarısızlık ve yalnızlık getirebilir.

Hassas!

Hassas!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin hassas olman! Sen tam anlamıyla bir sevgi pıtırcığısın. Senin kocaman bir kalbin var ve bu kalbe hemen hemen herkes sığabilir. İçinde zerre kötülük ve art niyet yok. Ancak bu kadar sevgi dolu olunca, aynı zamanda kırılgan da oluyorsun ne yazık ki. Bazen küçücük konular bile seni etkileyip üzebiliyor. Sadece, her şeyi kafana takmamaya çalış. Sonunda olacağına varıyor çünkü :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1223
628
303
106
56
42
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öztürk Edanur

bir harry potter hayranı olarak yaptığım en zor testti.serius black ve lupin den birini seçmek dnyanın en zor şeyiydi

Nida Ayna

8. soruda seçebilen var mı hepsinden nefret ediyorum

DOGA ZEREN

ben rita yaptım

Hanzade Uzun

Güvenilir! lütfen daha çok Hp temalı test vb. gelsinn