Görüş Bildir
Haberler
Hangi Harry Potter Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Harry Potter Karakteri Senin Sevgilin Olmalı?

Nsycl
10.12.2016 - 21:03

Filmlerini, dünyasını, karakterlerini bu kadar severken bunu kendine sormamış olamazsın zaten. Cevabı bizde ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz tabii ki hoşlandığın cinsiyet.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Harry Potter çıktı!

Harry Potter çıktı!

Harry'nin seni dünyanın en mutlu insanı yapacağı aşikar! Tatlı, zeki, cesur birinden bahsediyoruz sonuçta! Her zaman şaşırtmasını bilen, karşı tarafın duygularına ve düşüncelerine saygılı biri olmak zaten bütün ilişkiyi keyifli kılmayacak da ne yapacak?

Ron Weasley çıktı!

Ron Weasley çıktı!

Ron ile beraberken sıkılma şansın yok! Gerçekten tertemiz bir kalbe sahip olmasının yanında zekası ve espri yeteneğiyle her zaman seni kendine hayran bırakmayı bilir. Beraber Quiddicth maçlarını izleyip kaymak birası içtiğiniz günlerinizin olacağı kesin!

Cedric Diggory çıktı!

Cedric Diggory çıktı!

Bazı insanlar dışarıdan çok yüzeysel görünür fakat bir kere şans verdikten sonra her birlikte olduğunuz dakika onun yeni bir şeyini keşfetmekle keçer ve heyecanını hiç yitirmez. İşte Cedric'le yaşayacağın şey tam olarak bu! Kesinlikle birbirinize katacağınız çok şey olurdu :)

Draco Malfoy çıktı!

Draco Malfoy çıktı!

Kötü çocuklardan mı hoşlanıyorsun? Biraz ateşli ve tutkulu bir ilişki mi istiyorsun? Draco tam sana göre! Yanında sinirlenebileceği, gülebileceği, yani her duyguyu rahatça yaşayabileceği biriyle mükemmel bir ikili olurdu Malfoy ve sanırım bu kişi de sensin!

Cho Chang çıktı!

Cho Chang çıktı!

Cho Chang'la olan ilişkin her zaman duygusal olarak tatmin edici olurdu orası kesin! Çok naif ve çok özel vakitler geçirir, birbirinize ayırdığınız o vakitler sizin için asla unutulmaz anılar haline dönüşürdü. Belki bazen dalgalanan bir ilişkiye sahip olsanız da bu durumu lehinize çevirmeyi bilirdiniz. Onun gibi duygusal zekası yüksek birinin sana katacağı çok şey var!

Hermione Granger çıktı!

Hermione Granger çıktı!

Hermione'yi etkilemek için iyi hazırlanman lazım! Ama bir taraftan da sadece kendin olman lazım. Çünkü o hem kendi olarak hem de birikimiyle ağzını açık bırakacak! Hem bu kadar güzel, hem de bu kadar zeki bir kadınla olmak hem çok havalı hem de zor. Ondan dolayı senden iyisi yok!

Luna Lovegood çıktı!

Luna Lovegood çıktı!

Sen ve Luna kendi dünyanızı kurup orada yaşamayı kesinlikle çok çok iyi başarırdınız! Her zaman çok farklı fikirleri olan yaratıcı beyinlere sahip olmak, sizi diğerlerinden çok ayıran bir çift yapardı, eminiz! Asla kendi karakterlerinizden ödün vermeden ortak bir hayat sürdürmeyi çok iyi başarırdınız.

Ginevra Weasley çıktı!

Ginevra Weasley çıktı!

Öncelikle Sen ve Ginny, insanların düşündüğü kadar naif olmazdınız. Akıllı, cesur ve sevecen olacağınız kesin ama! Beraber kaliteli vakit geçirir, kendinize bir şeyler katmayı bilirdiniz. Quidditch'i birlikte oynayabilir ve herkesi kendinize hayran bırakabilirdiniz. O kesin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4167
3318
1231
382
318
294
209
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rojin Demir

dracommmmm çıktııı müq seçim thanks onedio

Cemre Karahan

Dracooo <3