Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yollar Kapalı, Hangi Yollar Açık? Ankara İstanbul Yolu Açık mı? 24 Ocak Kapalı Yollar Listesi

Hangi Yollar Kapalı, Hangi Yollar Açık? Ankara İstanbul Yolu Açık mı? 24 Ocak Kapalı Yollar Listesi

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında bazı yolların trafiğe kapatıldığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyurulmuştu. Vatandaşlar olumsuz hava koşullarının ardından yol durumunu ve KGM açıklamalarını yakından takip etmeye başladılar. Peki, 24 Ocak’ta kapalı yollar hangileri? Ankara İstanbul yolu açık mı? İşte son gelişmeler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında yolların kapalı mı açık mı olduğu merak ediliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü de yurt genelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolların listesini yayımladı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, ‘İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir.’ açıklamasını yapmıştı. Son durum vatandaşlar tarafında merak ediliyor.

Ankara İstanbul Yolu Trafiğe Açık mı?

Ankara İstanbul Yolu Trafiğe Açık mı?

D-100 Devlet Yolu ve TEM Otoyolu İstanbul ile Ankara arasında trafiğe açıldı. Vatandaşların dikkatli olması ve yola çıkmadan önce tüm güvenlik önlemlerinin alınması sağlıklı bir yolculuk için oldukça önemli.

Hangi Yollar Trafiğe Kapalı?

Hangi Yollar Trafiğe Kapalı?
  • Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli ve D100 karayolu her iki yönü kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanmıştır.

  • Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Ulucak Kavşağı-Karasuluk Kavşağı 0-5.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır.

  • Bozburun Ayrım-Marmaris yolunun 26.kmsinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü trafiğine kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

  • Kocaeli-Yalova yolunun 7.km.sinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

  • Alaca-Sorgun yolunun 20-21.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

  • Balıkesir-Akhisar yolunun 2-3.km.leri arasında köprü genleşme derzi bakım onarım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

  • okat-Niksar yolunun 33-35.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

  • Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 30-34.km.leri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı Mevkiileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.Ardahan-Çıldır yolunun 27-28.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın