Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yemek Seni Motive Ediyor?

etiket Hangi Yemek Seni Motive Ediyor?

Ema
22.08.2023 - 19:13

Hangi yemeği yiyecek olmak seni daha çok motive ediyor? Yüzünü güldüren, çalışma isteğini artıran, seni motive eden o yemek hangisi? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mevsimlerden hangisini daha çok seviyorsun?

2. Sokak lezzetlerinden hoşlanır mısın?

3. Yemek söz konusu olduğu zaman rafine zevklerin olduğunu söyleyebilir misin?

4. Dünya mutfaklarından birini seçmeni istesek, hangisini seçerdin?

5. Tatlıdan mı yanasın yoksa tuzludan mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek yemek senin için hızla halledilmesi gereken bir aktivite mi, yoksa tadını çıkarmak istediğin bir süreç mi?

7. Son olarak, sevdiğin bir yemeği bir oturuşta ne kadar yiyebilirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dondurma!

Dondurma!

Verdiğin cevaplara göre seni motive eden yemek, dondurma! Sen tam bir tatlı insanısın ve yazın bunaltıcı sıcaklarında yiyerek serinleyeceğin bir ya da birkaç top dondurma, sana oldukça iyi gelecek gibi görünüyor! Ana yemekten çok serinlemeni ve yazın tadını daha iyi çıkarmanı sağlayan dondurma gibi yan öğünlere yönelmeyi tercih ediyorsun!

Fast food!

Fast food!

Verdiğin cevaplara göre seni motive eden yemek, fast food türevleri! Yemeğin bir an önce hazır olsun istiyorsun, hızlıca yiyip masadan kalkmayı ve güne devam etmeyi tercih ediyorsun. Ya da belki de fast food türevlerini oldukça lezzetli buluyor, sık sık tüketmeyi tercih ediyorsun! Sağlık sorunun yoksa ve maddi anlamda başına iş açmayacaksa problem yok... Ancak farklı yemek türlerini de denemeni tavsiye ederiz elbette!

Lahmacun!

Lahmacun!

Verdiğin cevaplara göre seni motive eden yemek, lahmacun! Oldukça geleneksel bir damak zevkine sahipsin ve bir oturuşta yiyebileceğin lahmacun miktarının haddi hesabı yok! Lahmacunu herkes sever, sen de ağzının tadını biliyorsun. Tebrik ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
37
15
14
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zehra

Lahmacun!Verdiğin cevaplara göre seni motive eden yemek, lahmacun! Oldukça geleneksel bir damak zevkine sahipsin ve bir oturuşta yiyebileceğin lahmacun mikta... Devamını Gör

Onur

Dondurma! Verdiğin cevaplara göre seni motive eden yemek, dondurma! Sen tam bir tatlı insanısın ve yazın bunaltıcı sıcaklarında yiyerek serinleyeceğin bir ya... Devamını Gör