Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk Dizi/Film Karakteri Annenin Ruh İkizi?

etiket Hangi Türk Dizi/Film Karakteri Annenin Ruh İkizi?

Kendine has özellikleriyle annenizin ruh ikizi kim; test edin, öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. 😇 Anneni en iyi anlatan gifi seç bakalım!

2. Anneni en çok ne kızdırır?

3. Filmlerden hangisi annenin en sevdiği filmlerden biri olabilir?

4. Senden bize anneni tek bir kelimeyle tarif etmeni istiyoruz!

5. Pekii sen hayatını tek bir duyguyla tanımlayacak olsan bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçeneklerdeki bir dönemlerin en popüler eşyalarından hangisi evinizde bulunmamıştır?

7. Annemiz tabii ki ilk idolümüz onu bir kenara koyarsak aşağıdaki kadınlardan hangisi idolün olabilir?

8. Son olarak annelik ve annelerle ilgili bir söz seç, testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hafize Ana!

Hafize Ana!

Senin annenin ruh ikizi Hababam Sınıfı'nın Hafize Anası! Çocuğuna, evlatlarına adamış bir yaşam… Senin annen de ömrünü senin gibi evlatlarına damış. Yememiş, yedirmiş, içmemiş, içirmiş. Hakkı ödenmez bu annenin. Yeri geliyor çok üzüyorsun belki anneni ama o sen üzülme diye elinden gelen her şeyi yapıyor. Fedakarlık içine kadar işlemiş annenin. Sen mutlu olda gerisi önemli değil diyor yani! Böyle anne herkese nasip olmaz. Değerini bilmeli annenin. Baş üstünde taşınmalı gerekirse. Ellerinden öpüyoruz annemizin!

Meltem!

Meltem!

Senin annenin ruh ikizi Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i! Modern Anne tanımının en güzel örneği olan Meltem gibi annen senin her derdini dinleyen bir arkadaş gibidir.  Annen gibi arkadaş anneler; aşk acısı, kötü karne, disiplin cezası gibi her türlü zorlukta evlatlarının yanında olur. Annen sana “bana her şeyini anlatabilirsin” dediğine pişman olacak kadar iyi bir dinleyicidir. Evin merkezinde olan her şeyi kontrol altında tutar annen. Eminim bir çoğumuzun annesi böyledir. Evdeki sorunları, dertleri siz duymayın diye yapmayacağı şey yoktur. Gizliden gizliye her sorunu çözer. Değerini bilmeli bu annenin!

Cemile!

Cemile!

Senin annenin ruh ikizi Öyle Bir geçer Zaman ki'nin Cemilesi! Fedakar kelimesi anneni tanımlayacak en doğru kelime belki de. Siz zarar görmeyin diye her zorluğun altına tek başına girer ve sonucunda sorunu çözmüş olur. 'Çocuğum olmadan asla' düşüncesi benliğine yerleşmiştir. Bencil değil çocukçuldur en çok. Siz mutlu olun da geri kalan hiçbir şey önemli değildir onun için. Can feda böyle anneye. Değerini bilmek gerekir!

Asya!

Asya!

Senin annenin ruh ikizi Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Asyası! Senin annen 'sevgi emektir' diyerek, sana 'dostluk, iyilik' ve 'emek' gibi değerleri çok güzel bir şekilde öğretendir. Senin için bu hayatta en örnek alınacak insan annendir. Çektiğiniz bütün sıkıntılarda sana kol, kanat gerip her türlü fedakarlığı yapan annen... Hakkı ödenmez. Sen doğru insan ol diye, iyi bir insan olarak yetiş diye sana hep doğruyu göstermeye çalışmıştır.Alınabilecek en iyi örnek annen bu hayatta. Değerini bil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
516
318
107
84
32
30
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Hafize ana cok severim kendisini ❤❤❤

Berfin Karal

Cemile! Senin annenin ruh ikizi Öyle Bir geçer Zaman ki'nin Cemilesi! Fedakar kelimesi anneni tanımlayacak en doğru kelime belki de. Siz zarar gör... Devamını Gör