Görüş Bildir
Haberler
Hangi Snapchat Filtresisin?

etiket Hangi Snapchat Filtresisin?

Borgen
23.02.2017 - 14:58

Gelmiş geçmiş en hızlı yayılan ve üye sayısı milyonları bulan sosyal medya uygulaması Snapchat'in filtrelerinin ünü kendini aşmış durumda. Eğlenceli Snapchat filtreleri ile şekilden şekile girmeyenin kalmadığı şu günlerde sen hangi Snapchat filtresisin merak ediyorsan hemen seni şöyle testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Bize bu meme'lerden üretilen capslerin hangilerini daha çok sevdiğini söyleyebilir misin?

2. Peki hangisinde daha fazla vakit geçiriyorsun?

3. Günde kaç snap attığını öğrenebilir miyiz peki?

4. Bu minnoşlardan hangisi daha sevimli geldi sana?

5. Bu soru biraz değişik. En tontiş Unicorn'u söyler misin bize?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Snapchat'i en çok hangi amaçla kullanıyorsun peki?

7. Seni sosyal medyada takipleştiklerine "Nasıl biri?" diye sorsak, hangi cevabı alma ihtimalimiz daha yüksek?

8. Hepsi evlerden ırak ama bize bu cin fikirli dövmelerden hangisini daha yaratıcı ya da komik bulduğunu söyle ve sonucu görelim artık!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gökkuşağı kusma filtresisin!

Gökkuşağı kusma filtresisin!

Sendeki bu eğlenceli kişiliğe başka filtre olmazdı zaten! Sen oldukça farklı, neşeli, pek çok şeyden keyif alan birisin. Snapchat filtreleri adeta senin için tasarlanmış gibi ama üstüne cuk oturanı da gökkuşağı kusanı. Sende her renk mevcut!

Çiçekten taç filtresisin!

Çiçekten taç filtresisin!

Her ne kadar Snapchat filtreleri tuhaf şekillere girip eğlenmek üstüne kurulu olsa da sen bu güzelliğe güzellik katan filtresin. Kafanda bahar çiçekleri ile duru güzelliğinin altını çizmelisin. Sen kafana taç takıp prensesler gibi gezmesi gereken biri olduğun için senin filtren de bundan başkası olmazdı!

Mutlu köpek filtresisin!

Mutlu köpek filtresisin!

Sen Snapchat'in en meşhur ve en sevilen filtresisin. Aynı gerçek hayatta da çok sevilen bir insan olduğun gibi. Neşelisin, eğlenmeyi seviyorsun, kıpır kıpırsın... Sana da dilini dışarı çıkıp aşırı mutluluktan heyecanlanan ve sevimliliğine sevimlilik katan bu tatlış köpekten başkası olmazdı zaten!

Memnuniyetsiz surat filtresisin!

Memnuniyetsiz surat filtresisin!

Sen dünya kadar şebeklik filtresi arasında bu memnuniyetsiz suratsın! Biraz ciddi, hafif mesafeli, zor beğenen bir tip olduğun için filtren de tam senlik. Adeta her şeye burun kıvıran, 'Bu ne biçim filtre' diyen Nurella gibisin. Elalem kendini şekilden şekile sokarken sen kendini çirkinleştiriyorsun çünkü kendine güvenin tam!

Yüz değiştirme filtresisin!

Yüz değiştirme filtresisin!

Sen en meşhur filtrelerden biri olan yüz değiştirme filtresisin! Arkadaş canlısın, empati kabiliyetin yüksek, mizah duygun keskin. E sana da bu Snapchat filtresinden başkası olmazdı. Pek çok karaktere bürünebilen renkli bir kişiliğin var. Biraz dengesiz, hafiften de zor bir insan olsan da aniden başka bir ruha bürünüp tüm havayı dağıtabilirsin. Yüz değiştirme tam senlik!

Geyik surat filtresisin!

Geyik surat filtresisin!

Şirin mi şirin, tontiş mi tontiş aynı zamanda da masum ve meraklı bir insana uygun olan geyik surat tam da senin filtren. Ürkeksin ama güzelliğin de herkesi büyülüyor. Eğlenmeyi seviyorsun ama dozunda. Çok mutlu da değilsin çok memnuniyetsiz de. Sen tam olarak geyik surat filtresi için yaratılmışsın adeta!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
610
346
278
212
128
80
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslıhan Yiğit

Gökkuşağı kusma filtresisin!