Görüş Bildir
Haberler
Hangi Renk Kombine Hangi Tonlarda Ruj Sürmelisin, Anlatıyoruz

etiket Hangi Renk Kombine Hangi Tonlarda Ruj Sürmelisin, Anlatıyoruz

Ekin Avcı
14.11.2021 - 18:30

İster özel günler için ister günlük makyaj yap; bir makyajı ruj sürmeden tamamlayabilmek mümkün mü? Peki, makyajımızın yıldızı olan rujların rengini neye göre belirlemeliyiz? Tabii ki burada en önemli nokta senin ne istediğin. Elbette standart güzellik kalıplarına uymak zorunda değilsin; istediğin ruju istediğin kombinle kullanabilirsin. Sadece bazı rujlar bazı kombinlere gerçekten çok yakışıyor ve giyilen kıyafet adeta sürülen rujun altını çiziyor. O halde, kombinlerin rengine en çok yakışacak ruj renklerine bir göz atalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemin favorisi nude tonlarla başlayalım...

Son dönemin favorisi nude tonlarla başlayalım...

Nude tonlar oldukça güzel görünse de bir o kadar da riskli olduklarını söylemek mümkün. Doğru renklerle kombinlenmediğinde solgun bir etki yaratabiliyor. Nude rujların en çok yakışacağı kombinler; siyah, füme, haki, kırmızı, bordo, mürdüm, kiremit ve lacivert gibi renklerle oluşturulabilir.

Çekiciliğin simgesi kırmızı ruj!

Çekiciliğin simgesi kırmızı ruj!

Kırmızı ruj her ten rengine yakışsa da kombin açısından riskli renklerden biri. Kırmızı ruju özellikle klasik kombinlere çok yakıştığı yadsınamaz. Siyah elbiselerle ve dantel detaylı bluzlarınla yapacağın kombinlerde kırmızı ruj harika görünecektir.

Fuşya ve pembeye yakın mor tonlu rujlar...

Fuşya ve pembeye yakın mor tonlu rujlar...

Bu tonlardaki rujlar özellikle mavi göz rengine sahip olanlara çok yakışsa da elbette doğru kombin rengi seçimiyle herkese çok yakışabiliyor. Fuşya ruj rengini, siyah lacivert, nardo gri ve benzer tonlardaki renklerle yapacağın kombinlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kışın mavi kazaklarla da çok hoş duracaktır.

Mor ve mürdüm tonlu rujlar...

Mor ve mürdüm tonlu rujlar...

Mor tonlu rujlar her kombine uyum sağlayabilen ruj renklerinden biri. İster spor ister klasik kombinlerinle kullan; her şekilde dikkat çekici görüneceksin. Mor renk ruj, kış boyunca jeanlerinle kombinleyeceğin kazaklara çok yakışacaktır. Daha canlı görünmesini istersen ekru, beyaz, bej gibi renklerle; daha dramatik bir görüntü yaratmak istersen de koyu renklerle kombinleyebilirsin.

Günlük kombinlerin kurtarıcısı şeftali ve somon tonlu rujlar...

Günlük kombinlerin kurtarıcısı şeftali ve somon tonlu rujlar...

Şeftali tonları her mevsimde her günlük kombine yakışan tonlar. Kış boyunca ister sweatshirtlerle, ister kazaklarla, ister bluzlara kombinle; her zaman canlı ve tazelenmiş görünmeni sağlayacaktır. Bir jean, bir kazak, bir bot yeter; şeftali rujunu sürüp çıkabilirsin!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın