Görüş Bildir
Haberler
Güzellik İçin Risk Almayın! Sağlıklı ve Hijyenik Epilasyon İçin Uygulayabileceğiniz Püf Noktaları

etiket Güzellik İçin Risk Almayın! Sağlıklı ve Hijyenik Epilasyon İçin Uygulayabileceğiniz Püf Noktaları

Ekin Avcı
13.11.2021 - 11:15

Güzel görünmek, pürüzsüz bir cilde sahip olmak hepimizi iyi hissettiriyor. Bunu sağlayabilmek için çeşitli epilasyon yöntemleri var. Hangi yöntemi tercih edersen et, en önemlisi sağlıklı ve hijyenik olması. Her zaman her şeyde olduğu gibi bu konuda da evde sağlayacağın hijyenik ortamı başka bir yerde bulabilmen çok zor. Lazar, ağda, tüy dökücü... Hangi yöntemi kullanırsan kullan dikkat etmen gereken bazı noktalar var. Detaylar için seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son yılların en çok tercih edilen yönetimi lazer epilasyon...

Son yılların en çok tercih edilen yönetimi lazer epilasyon...

Aynı zamanda en etkili ve kesin çözümlerden de biri. Bu yüzden güzellik salonları sürekli kampanyalarla müşterileri kendi çekiyor. Gerçekten işini iyi yapan ve en güzel şekilde sonuçlandıran merkezler olsa da lazer epilasyon nedeniyle cildinde yanıklar, lekeler oluşanların sayısı da epey fazla. Bu yüzden her konuda olduğu gibi bu konuda da en güvenli alan kendi evimiz. Teknolojinin geldiği noktada evde lazer epilasyon yapmak mümkün. Philips, bu konuda kullanıcıya epey başarılı bir cihaz sunuyor. Bacak, bikini, hassas bölge, koltuk altı, vücut, yüz... İhtiyacın olan her bölgede kullanabileceğin Philips Lumea, tüy köküne hassas ışık atışları uygulayarak kökü bir dinlenme aşamasına geçiriyor. Vücudunda uzayan tüylerin miktarı zaman geçtikçe azalıyor. Uygulamanın tekrarlanması cildini tüylerden arındırarak pürüzsüz ve yumuşak hale getiriyor. Tüylerin yeniden uzamasını önleyen bu işlemin uygulanması, hassas bölgelerde bile güven vadediyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün kesinlikle başarılı! İki haftalık tekrarlarla 3 defa kullandım; koltuk altı ve bacaklar neredeyse bitti. Bikini bölgesi yüzde 80 azaldı. İlk kullanımda farkı tam anlamıyorsunuz ama ikinci ve üçüncü kullanımda sonuç muhteşem! Verdiğiniz parayı kesinlikle hak eden bir ürün.''

Lazer işlemi kadar, işlem sonrası da önemli...

Lazer işlemi kadar, işlem sonrası da önemli...

İster bir merkezde istersen de evde kendin uygulamış ol, lazer işlemi kadar, işlem sonrası da önemli. İşlem uygulanan bölge, lazer sonrasında ekstra hassas olacağından bu bölgeye özen göstermek çok önemli. Bu nedenle 1 hafta boyunca bu bölgelere peeling ya da kese gibi uygulamalar yapmaktan kesinlikle kaçınmalısın. Ayrıca bölgelerin güneş görmemesi de oldukça önemli. Bu aşamada cilt tipine uygun bir güneş kremi kullanmanda fayda var.

Evde lazer epilasyon uygulayabileceğin ve cilt tipine göre istediğin modu ayarlayabileceğin Xiaomi inFace Epilasyon Aleti şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok pratik ve hafif bir ürün. Asla can acıtmıyor ki acı eşiğim düşüktür. Fiyat performans açısından başarılı.''

Epilatör uygulaması da uzun yıllardır tercih edilen yöntemlerden biri...

Epilatör uygulaması da uzun yıllardır tercih edilen yöntemlerden biri...

Epilatör uygulaması pratik ve ulaşılabilir olması nedeniyle en yaygın tüy alma yöntemlerinden biri. Elbette ki bu konuda da dikkat edilmesi gereken noktalar var. Öncelikle iyi bir cihaz kullanmak gerekiyor. Remington 7'si 1 Arada Kablosuz Islak Kuru Epilasyon Cihazı bu konuda başaralı alternatiflerden. Epilatör kullanırken, batık oluşumunu önlemek için tüylerin çıkış yönünün tersine doğru uygulama yapmak gerekiyor. Ek olarak, özellikle hassas bölgelere uygulama yaparken cilt derisini yeterince gerdiğinden emin olmalısın.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bir ürün! Remington kalitesi tartışılmaz zaten.''

Geleneksel yöntemlerden şaşmayanlardan mısın?

Geleneksel yöntemlerden şaşmayanlardan mısın?

Ağda, en eski tüy alma yöntemlerinden biri. Teknoloji ne kadar ilerlemiş olursa olsun hala oldukça yaygın kullanılıyor. Ancak elbette ki bu konuda da en hijyenik uygulama evde yaptığın olacaktır. Bu aşamada en önemli püf noktalarından biri tüylerin çok uzun olmaması. Aksi takdirde hem verimli sonucu alamayabilir hem de uygulama esnasında cildine zarar verebilirsin. Burada epilatörün aksine, tüylerin çıkış yönünün tersine değil; çıkış yönüne doğru uygulama yapmalısın. İşlem sonrası iyi bir nemlendirici kullanmanda da fayda var. Evde kolayca kendi ağda işlemini yapabileceğin Vivet Ağda Seti'ne göz atabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok beğendim, harika bir ürün!''

Hızlı ve pratik tüy dökücü krem...

Hızlı ve pratik tüy dökücü krem...

Tüy dökücü kremler, özellikle fazla zamanı olmayanların en sık kullandığı yöntemlerden biri. Hem acısız hem de pratik olması tercih sebebi. Ancak elbette tüy dökücü krem seçerken ve uygularken de dikkat etmek gerekiyor. Hassas ciltlerin bacak ve vücut bölgesi kullanımına uygun Veet Tüy Dökücü Krem yıllardır en çok tercih edilen ürünlerden. Tüy dökücü krem kullanırken paket üzerindeki talimatlara uyman gerekiyor. İşlem sırasında kremi ovalamamalı ve yıkarken sabun gibi şeyler kullanmamalısın. Ayrıca sıcak su damarları genişletip emilimi hızlandıracağından durulama işlemini mutlaka soğuk suyla yapmalısın.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Marka tartışılmaz zaten! Şimdi ne yazsak boş. Kaliteli ve güzel bir ürün; uygun fiyatlı bulunca stokladık.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın