Görüş Bildir
Haberler
Hangi Oyunlarda Game Trainer Kullanılır? Game Trainer Kullanarak Kolaylıkla Bitirebileceğin 10 Oyun

Hangi Oyunlarda Game Trainer Kullanılır? Game Trainer Kullanarak Kolaylıkla Bitirebileceğin 10 Oyun

Efe Eren GENÇ
22.11.2022 - 10:42 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 00:38

Game trainer araçları sayesinde oyuncular istedikleri tek oyunculu oyunları kendi isteklerine göre kişiselleştirerek daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabiliyor. Tek oyunculu oyunlar için bir nevi hile niteliğinde olan bu araçlar, oyuncuların deneyimini üst düzeye çıkarmayı, oyunları daha kolay hâle getirmeyi hedefliyor.

Peki game trainer sayesinde kolay hâle getirebileceğiniz oyunlardan bazıları hangileri? Gelin inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cyberpunk 2077

1. Cyberpunk 2077

Tartışmalı çıkışıyla gündeme oturan, son zamanlarda ise Edgerunners animesiyle popülerleşen Cyberpunk 2077'de game trainer kullanarak karakterinize istediğiniz her türden deneyim ekleyebilir, silahların isabetini arttırarak çatışmaları daha kolay hâle getirebilirsiniz.

2. Elden Ring

2. Elden Ring

Oyuncuları bekletmesine değen başarılı RPG Elden Ring de game trainer ile kolaylıkla deneyimleyebileceğiniz eserlerden bir tanesi. Bu oyunda game trainer kullanarak düşmanlardan eşya düşme oranından kendinize sınırsız sağlık eklemeye kadar sayısız avantajdan faydalanmanız mümkün.

3. God of War

3. God of War

Game trainer yardımını Kratos'un epik hikâyesinde kullanarak Spartalı Öfkenizi istediğinizde doldurabilir, oyun hızını değiştirebilir, kendinize veya Atreus'a ölümsüzlük verebilirsiniz.

4. Far Cry 6

4. Far Cry 6

Far Cry 6'da zalim diktatör Castillo'yu yerle bir etmek düşündüğünüz kadar kolay değilse alacağınız yardımla silahınızı daha rahat kullanmanızı ve daha fazla XP kazanmanızı sağlayacak ayarlara sahip olabilirsiniz.

5. Valheim

5. Valheim

Bir anda yıldızı parlayan hayatta kalma oyunu Valheim'da game trainer kullanarak seviyenizi, hızınızı, enerji seviyenizi değiştirebilmeniz mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dying Light 2 Stay Human

6. Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2'de insan olarak kalmak sizin için mümkün değilse game trainer kullanarak birçok ayarı kendi lehinize çevirebilirsiniz. Ok sayınızı sınırsız yapabilir, canınızı ve enerjinizi doldurabilirsiniz. Oyun kolay geliyorsa da zorlaştırmak için bazı seçenekleriniz bulunuyor, seçim sizin.

7. Forza Horizon 5

7. Forza Horizon 5

Forza Horizon 5'in hızlı dünyasında da game trainer ile yapabileceğiniz bazı değişiklikler bulunuyor. Rakipler çok güçlü geliyorsa kendilerinin vitesini sınırlayarak biraz daha kolay bir oyun deneyimi elde etmeniz mümkün.

8. Minecraft Dungeons

8. Minecraft Dungeons

Minecraft'ı sevimli bir dungeon crawler haline getiren, rahatlatıcı bir oyun olan Minecraft Dungeons'ı biraz kişiselleştirmek için game trainer kullanarak alacağınız deneyim puanını arttırabilir, sınırsız ok imkânından faydalanabilirsiniz.

9. Grounded

9. Grounded

Bir diğer hayatta kalma oyunu olan Grounded'da game trainer sayesinde açlığınızı ve susuzluğunuzu kontrol etmeniz, hızınızı değiştirebilmeniz mümkün.

10. Ori and the Will of the Wisps

10. Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps'i daha kolay hâle getirmek, daha çok hikâyenin tadına bakmak isterseniz game trainer kullanarak sınırsız zıplama, godmode gibi çeşitli özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
8
6
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

God Of War'da hile kullanmaya gerek yok. Ben bile hilesiz bitirdim. Ayrıca hile kullanmak artık ciddi sıkıntı. Bizdeki gıda terörü gibi, içinde ne olduğunu b... Devamını Gör

Tim Tkachuk

Hadi sekiro deseniz anlarım da elden ring ne bileyim. Onu da geçtim forza nedir artık yani, bunu oynayamayan gitsin kraloyun oynasın.