Görüş Bildir
Haberler
Hangi Otel Aktivitesi Tam Sana Göre!

Hangi Otel Aktivitesi Tam Sana Göre!

Lunami
28.04.2022 - 21:07 Son Güncelleme: 26.05.2022 - 17:06

Bakalım tam senlik olan otel aktivitesi neymiş? 🤔🧐

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi temaya sahip oteller ilgini daha çok çekiyor?

Tatil senin için ne anlam ifade ediyor?

Valizinin içinde kesinlikle olan bir şey söylemeni istesek?

Tatile gittiğinde ilk yaptığın şey ne olur?

Genelde kimlerle tatile çıkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatil yapacağın yeri belirlerken en önemli kriterin ne oluyor?

Evdeyken bir günün nasıl geçer?

Sosyal medyada en çok yaptığın şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Spor ve oyun!

Senin için bir oteldeki en iyi faaliyetler oyun ve sporu kapsayan her türlü aktiviteler! Satrançtan kağıt oyunlarına, bilardodan dart oyununa, voleyboldan tenise, bisiklete binmekten masa tenisine kadar çeşitli spor faaliyetlerinde yer almayı sevdiğin buradan belli oluyor. Bir tatili dolu dolu geçirmek ve sevdiklerinle birlikte olmak senin vazgeçilmezin! Eğlenmesini çok iyi bildiğin için gideceğin bir oteldeki tam senlik aktiviteler spor ve oyunları içeriyor.

Parti!

Parti tam sana göre bir otel aktivitesi! Sevdiklerinle deliler gibi dans ettiğin, oyun oynadığın partiler tatil yaparken vazgeçilmezin! Gece gündüz, sabah akşam  demeden katıldığın partilerle de tatilini doyasıya geçiriyorsun. Eğlenmek kadar olmasa da yaptığın tatili, gezdiğin ve gördüğün yerleri paylaşmayı seviyorsun. Eğlencenin tadı partilerle çıkar, tam sana göre olan otel aktivitesi ise otelde yapılan partilere katılmaktan geçer!

Sanatsal aktiviteler!

Otelde hazırlanan gösteriler tam senlik bir otel aktivitesi! Gösteri derken aklına gelen ilk performans türünden tut da aklının  ucuna dahi gelmeyen bir performansa kadar bir otelde her zevke hitap edecek birçok gösteri bulmak mümkün. Bu bir dans gösterisi de olabilir, stand-up da, bir tiyatro da olabilir bir müzik performansı da. Önemli olan yeni şeyler deneyimlemek ve keşfetmek. Tabii otelin dışında da keşfedilecek birçok tarihi ve doğal güzellik, alışveriş mekanları, hediyelik eşya dükkanları ve performanslar da bulabilirsin tabii oteldeki aktiviteleri bitirirsen veya ilgini çekmezse... Kesin bir şekilde söyleyebiliriz ki gösteri izlemek tam senlik bir otel aktivitesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
4
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın