Görüş Bildir
Haberler
Hangi Oda Hangi Renk Olmalı?

Hangi Oda Hangi Renk Olmalı?

23.05.2015 - 17:43 Son Güncelleme: 23.05.2015 - 17:47

Hangi Oda Hangi Renk Olmalı? 2015 Dekorasyon Renkleri

Hangi oda ne renk olmalı?

Evinizde tercih ettiğiniz renkler günlük yaşamınızı da etkiliyor. Renklerin psikolojimiz üzerindeki etkilerini sunuyoruz. Evde renk kombinasyonunuzu ayarlarken bu detaylara dikkat edin. Mobilya modelleri konusunda renk seçimlerinizle, gerçekten büyük bir fark yaratmak elinizde! İşte o renkler...

Sarı

Sarı mutluluğun rengidir. Moralinizi yükseltir ve enerji verir. Salon, ya da mutfak için oldukça iyi bir renk seçimidir. Çocuk odaları için 2015 dekorasyon renklerinde hiç tavsiye edilmez. Gözün görmesi çok zor olan bir renk olduğundan çocuğunuzun dikkatini dağıtabilir.

Yeşil

Yeşil düşündüğünüzden daha seksi bir renktir. Yatak odası boyanızda kullanırsanız, cinsel hayatınıza pozitif etki ettiğini göreceksiniz. Huzur da verir. Spor, ya da çalışma odasında tavsiye edilmez.

Mavi

Mavi keyif ve huzurun rengidir. Sakinleştirici etkisi vardır. Yatak odası ve banyoda kullanabilirsiniz. Ofiste mavi renk kullanımı yanlıştır. Enerjinizi kaybetmenizi engeller.

Kırmızı

Kırmızı uğur ve verimliliğin rengidir. Özellikle çalışma odalarında uygun olabilir. Yatak odasında ise kullanmak uygun olmayabilir.

Mor

Mor yaratıcılığın rengidir. Oyun odası, mutfak, ya da el işi gördüğünüz odada kullanabilirsiniz. Yatak odasına uygun değildir, uyku evresini olumsuz etkiler.

Turuncu

Turuncu enerji ve heyecanın rengidir. Enerji seviyeniz yükselir ve sizi harekete geçiren etkisi vardır. Spor yaptığınız bir oda varsa bu renkten kullanabilirsiniz. Dinlenmek için tasarlanmış tuttuğunuz odada, evin köşelerinde bu renkten kullanmayın.

Kaynak: http://www.tekzenmobilyam.com/hangi-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
46
17
14
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın